Sjuksköterskestudent till den kommunala hälso- och sjukvården

Publiceringsdatum: 2024-02-12

Skulle du vilja jobba inom hälso- och sjukvård? Västerås kommun söker just nu efter en undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning och du kan vara den de letar efter. Västerås kommun söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst 11 dagar upp till 3 månader. Kolla in deras jobbannons för mer information.

För detta jobb är Västerås den angivna tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning-branschen, har Västerås kommun just nu tio lediga jobb som kan vara av intresse. Sök jobbet som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning hos Västerås kommun och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast tisdag den tolfte mars 2024.


Jobbannons

Vill du ha ett spännande arbete i sommar där du verkligen gör skillnad? Vi söker nu efter sjuksköterskestudenter för sommarvikariat, med möjlighet att fortsätta jobba extra även under terminen. Varmt välkommen med din ansökan!

Vård och omsorgsförvaltningen är en stor förvaltning med 120 engagerade och yrkesstolta sjuksköterskor. Idag går samhället mot en närmare vård för alla medborgare, vilket innebär att det kommunala sjuksköterskeuppdraget befinner sig i en förändringsfas.

ARBETSUPPGIFTER

Som blivande sjuksköterska är du viktig för våra verksamheter. Hos oss kommer du att arbeta i ett nära team tillsammans med sjuksköterskor och omvårdnadspersonal, antingen på ett av våra särskilda boenden, korttidsenhet eller inom hemsjukvården. Arbetsuppgifterna är varierande och kan innebära medicinutdelning, såromläggning, provtagning eller liknande HSL-insatser. Arbetet innebär att du kommer att vara sjuksköterskans förlängda arm och utföra delegerade arbetsinsatser, både planerade och akuta.

KVALIFIKATIONER

Vi söker efter dig som studerar till sjuksköterska och vill omsätta dina kunskaper i det praktiska arbetet. Du behöver ha läst minst 4 terminer eller ha en godkänd undersköterskeutbildning sedan tidigare. Det är viktigt att du har erfarenhet av läkemedelshantering inklusive insulingivning alternativt att du har kunnat tillgodose dig kunskapen genom sjuksköterskeutbildningen. Eftersom all dokumentation sker via datorn vill vi att du är bekväm med att använda det som arbetsverktyg.

Vi vill ge bästa möjliga vård och omsorg till våra patienter, därför ser vi att personliga egenskaper som samarbetsförmåga, kvalitetsmedvetenhet och flexibilitet är viktiga för rollen. Du är trygg i dig själv. Du är strukturerad och kan prioritera bland omväxlande arbetsuppgifter.

Intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT

Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:

https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Om jobbet

Antal tjänster10
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVästerås kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer2120002080
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeUndersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Västerås kommun söker tio personer till denna tjänst som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning med placerings i Västerås. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning hos Västerås kommun skickar du in din ansökan senast 2024-03-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Köksbiträden och kockar till förskole- och skolköken i Boden!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker tre personer till tjänsten som köksbiträde i Boden.

2024-02-08

Mer info

Studentlärare till förskola, skola och fritidshem!

Jönköpings kommun söker en person till tjänsten som förskollärare i Jönköping.

2023-12-27

Mer info

Personlig assistent till ung kvinna i Boden

Din Förlängda Arm i Norr AB söker två personer till tjänsten som personlig assistent i Boden.

2024-02-13

Mer info