Är du morgonpigg och vill jobba extra på paketterminal?

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Funderar du på att söka jobb inom transport, distribution, lager? Ett spännande jobb som terminalarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) väntar på dig - varför inte söka idag? Vill du arbeta deltid hos Studentconsulting Sweden AB (Publ)? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 6 månader eller längre.

Att bo i närheten av Sundsvall kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som terminalarbetare. De har just nu två lediga jobb som terminalarbetare som kan vara av intresse för dig. Har du vad som krävs för att arbeta som terminalarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ)? Ansök innan måndag den sjuttonde juni 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Är du på jakt efter extrajobb? Nu söker vi terminalarbetare till en av våra kunder. Arbetstiderna är varierande mellan ca kl. 03 eller 04 fram till ca 07 eller 10. Du behöver ha tillgång till egen bil för att ta dig till jobbet dessa tider.

Arbetsuppgifterna består främst sortering av paket och gods, en del tunga lyft kan förekomma men mestadels rör det sig om mindre paket. Paketen skall tömmas från lastbil, scannas och sorteras i rätt lastbärare för vidare transport till ombud.

Detta är ett perfekt extrajobb för dig som är student eller har ett annat deltidsarbete. Eftersom att arbetstiderna startar från 03.00 är det viktigt att du själv har möjlighet att ta dig till utkanten av Sundsvall vid behov, tänk på att kollektivtrafiken inte tar dig till arbetsplatsen nattetid. Tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt personer för uppdraget och anställningen inleds med kortare introduktion ute hos kund. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och jobba som uthyrd konsult.

Uppdraget är tillsvidare.

Din profil

Vi söker dig som arbetar eller studerar på minst 50% och är pålitlig, uthållig och tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Vidare är du noggrann som person och har en positiv inställning. Eftersom arbetet innebär att läsa och sortera paket behöver du kunna läsa och förstå svenska bra. Vi ser långsiktigt på våra anställda och ett extrajobb hos oss innebär förhoppningsvis en fortsättning hos denna eller annan kund. Vi släpper inte duktiga anställda i första taget.

Ta chansen till ett välbetalt extrajobb. Vi träffar kandidater löpande och kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi känner att vi träffat rätt personer.

Sök därför tjänsten redan idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTerminalarbetare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker två personer till denna tjänst som terminalarbetare med placerings i Sundsvall. Om det låter intressant att arbeta som terminalarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2024-06-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Är du student och vill jobba extra på ICA-butiker i Uppsala?

Bemannica AB söker en person till tjänsten som butikssäljare, dagligvaror/medarbetare, dagligvaror i Uppsala.

2024-06-07

Mer info

Vill du jobba extra på bio under sommar och höst?

Föreningen Folkets Hus i Boden Upa söker en person till tjänsten som kassapersonal i Boden.

2024-06-10

Mer info

Studerar du till tandhygienist eller tandläkare och vill jobba extra?

REGION UPPSALA söker en person till tjänsten som tandvårdsbiträde i Uppsala.

2024-05-15

Mer info