Extrajobb på paketterminal eftermiddag/kväll

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter ett jobb inom transport, distribution, lager? Det är nu möjligt för dig att få jobb som terminalarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ). Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker någon som vill arbeta deltid under 6 månader eller längre. Kanske är det du?

För detta jobb är Sundsvall den angivna tjänsteorten. Företaget Studentconsulting Sweden AB (Publ) erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som terminalarbetare har de nu två lediga jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sista ansökningsdagen till jobbet som terminalarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) är måndag den sjuttonde juni 2024.


Jobbannons

På jakt efter ett extrajobb? Nu behöver vi utöka med fler personer som vill arbeta extra på paketterminal! Är du studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50%? Nu söker vi terminalarbetare som vill arbeta extra hos en av våra kunder

Arbetsuppgifterna består främst sortering av paket och gods, en del tunga lyft kan förekomma men mestadels rör det sig om mindre paket. Paketen skall tömmas från lastbil, scannas och sorteras i rätt lastbärare för vidare transport till ombud.

Vi söker personer som vill arbeta eftermiddag/kväll, detta är ett perfekt extrajobb för dig som är student eller har ett annat deltidsarbete. På grund av att arbetstiderna är varierande är det viktigt att du själv har möjlighet att ta dig till utkanten av Sundsvall vid behov.

Tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt personer för uppdraget och anställningen inleds med kortare introduktion ute hos kund. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och jobba som uthyrd konsult.

Din profil

Vi söker dig som arbetar eller studerar på minst 50% och är pålitlig, uthållig och tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Vidare är du noggrann som person och har en positiv inställning. Eftersom arbetet innebär att läsa och sortera paket behöver du kunna läsa och förstå svenska bra. Vi ser långsiktigt på våra anställda och ett extrajobb hos oss innebär förhoppningsvis en fortsättning hos denna eller annan kund. Vi släpper inte duktiga anställda i första taget

Vi träffar kandidater löpande och kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi känner att vi träffat rätt personer. Är du intresserad? Sök tjänsten redan idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTerminalarbetare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker två personer till denna tjänst som terminalarbetare med placerings i Sundsvall. Om det låter intressant att arbeta som terminalarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2024-06-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Extrajobb på terminal i Farsta

Pokayoke AB söker sex personer till tjänsten som terminalarbetare i Stockholm.

2024-06-13

Mer info

Extrajobba som rekryteringsassistent på StudentConsulting!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till tjänsten som personaladministratör i Malmö.

2024-06-14

Mer info

Extrajobb på terminal i Kallhäll

Pokayoke AB söker fem personer till tjänsten som terminalarbetare i Stockholm.

2024-06-13

Mer info