Barnvakt till familj i Visby Gotland

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Söker du efter ett jobb inom sanering och renhållning-sektorn? Ett spännande jobb som barnvakt hos Nanny by Tellus AB väntar på dig - varför inte söka idag? Sök nu om du är intresserad av att arbeta deltid hos Nanny by Tellus AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Stockholm är platsen där denna position är ledig. Nanny by Tellus AB har just nu ett ledigt jobb som barnvakt. Nanny by Tellus AB letar efter erfaren barnvakt som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Vi erbjuder trygg och glädjefylld barnpassning i Stockholm. Med 1000-tals nöjda familjer och barnvakter har vi erfarenheten som krävs för att hjälpa dig att hitta rätt jobb.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för barn och gillar ett flexibelt och socialt extrajobb. Just nu söker vi bland annat en barnvakt till ett sommarjobb hos en familj i Visby på Gotland som behöver hjälp heltid från omgående till sista juli. Familjen har tre barn (7 mån, 2 och 4 år) Med start omgående.

Som barnvakt ser vi att du har: Erfarenhet som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn. Som person ser vi att du är ansvarsfull, social och kreativ för att komma på nya lekar med barnen. Viktigt att du känner dig trygg som barnvakt och kan ta stort ansvar samt att du kommunicerar flytande på svenska. Då barnen vanligtvis är i åldrarna 0-5 år är det viktigt att du har erfarenhet av dessa åldrar sen tidigare.

Jobbet är optimalt för dig som: Vill jobba som barnvakt på flexibelt schema med där man känner att man har tid för minst 10 timmar per vecka. Stort plus om du är tillgänglig på eftermiddag/kväll. Vi ser att man helst har en parallell sysselsättning som studier eller annat deltidsjobb. Vill du även jobba som timvikarie på förskola finns den möjligheten.

Om våra barnvaktstjänster: Du väljer själv vilken familj du vill jobba för utifrån var de bor, arbetstider och åldrar på barnen. Vi hjälper dig att hitta den perfekta familjen utifrån dina önskemål.

Vi som arbetsgivare erbjuder dig:

Konkurrenskraftig lön, mellan 110-150 kronor per timme,

Barnvaktscertifiering utformad av specialpedagoger med tillhörande hjärt och lungräddningsutbildning.

Toppservice från kontoret som hjälper dig vid frågor eller funderingar och såklart ett väldigt roligt extrajobb med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Ansökan: Känner du att du är rätt person att jobba som barnvakt hos oss? Tveka inte att söka! Skicka in din barnvaktsansökan eller ställ frågor till rekryteringansvarig. Mejladress jobb@bytellus.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnNanny by Tellus AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591005110
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBarnvakt
YrkesområdeSanering och renhållning

Ansökan

Nanny by Tellus AB söker en person till denna tjänst som barnvakt med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som barnvakt hos Nanny by Tellus AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Barnvakt/Nanny till familj i Visby på Gotland

Nanny by Tellus AB söker en person till tjänsten som barnvakt i Stockholm.

2024-06-10

Mer info

myNanny barnvakt Partille, nanny / barnpassning - dagtid

YCLA AB söker en person till tjänsten som barnvakt i Partille.

2024-06-10

Mer info

Barnvakt till familj i Bromma Stockholm

Nanny by Tellus AB söker en person till tjänsten som barnvakt i Stockholm.

2024-05-17

Mer info