En 28-årig kille i Vällingby söker vikarier!

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Har du övervägt att arbeta inom yrken med social inriktning-branschen? Det är nu möjligt för dig att få jobb som personlig assistent hos Kompis Assistans, Ekonomisk Fören. Kompis Assistans, Ekonomisk Fören söker efter en ny anställd på deltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Stockholm som är tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom personlig assistent, ta en titt på de två lediga tjänsterna som Kompis Assistans, Ekonomisk Fören erbjuder för att se om det är en matchning. Bli en del av Kompis Assistans, Ekonomisk Fören genom att ansöka till jobbet som personlig assistent senast onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

Vi tillämpar individuell lönesättning, semester och OB enligt kollektivavtal med Vårdföretagarna.

Om Kompis Assistans

Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare. 

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss

Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret

För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju.

Är du en person som tycker om ett mångsidigt och flexibelt arbete? Söker du extra pass? Då har du hittat rätt!

Jag är en aktiv 28 årig kille. Bor i egen rymlig lägenhet i Vällingby. Jag arbetar som marknadsassistent och du är med mig på mitt arbete som ibland innebär resor. På min fritid brukar jag bowla, bada, göra utflykter, ta en fika på stan och mycket annat. Jag är en kille med humor så jag hoppas du har nära till skratt.

För att du och jag ska trivas tillsammans är det viktigt att du är lyhörd, närvarande och lugn men du får gärna vara driven och initiativrik. Jag behöver dig som assistent i de flesta situationer av mitt liv, tex hygien, matsituation och vid förflyttning. Du ska behärska svenska språket. Det är en merit om du har utbildning eller erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättningar samt är intresserad av sociala medier. 

Nu söker jag efter assistenter som kan jobba extra pass alla tider på dygnet (passet är kl. 8:00-17:00 och 17:00-08:00 med väntetid på nätter).

Anställningsvillkor: Timvikarie vid behov, möjlighet kan finnas till fast schemarad

Arbetstider: Dag, kväll, helg och natt (väntetid)

Tillträde: Snarat eller efter överenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Det här erbjuder vi dig som anställd hos oss!

  • Längre uppsägningstider än vad kollektivavtalet regler
  • Marknadsmässiga löner
  • Kompetens- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag
  • Handikappanpassade semesterhus i Sälen och

Spanien att semestra i

  • Profilkläder från vår egen webbshop
  • Assistentträffar runt om i landet

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnKompis Assistans, Ekonomisk Fören
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer7696008338
Typ av anställningVanlig anställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Kompis Assistans, Ekonomisk Fören söker två personer till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Kompis Assistans, Ekonomisk Fören skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Studenter sökers till lagerarbete i Enköping

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Enköping.

2024-06-03

Mer info

Aktiv kille i Örbyhus söker personlig assistent

Alma Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Tierp.

2024-04-19

Mer info

17 årig kille söker en trygg och glad manlig assistent i höst , eftermiddag

God Assistans i Mitt AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Sollentuna.

2024-05-24

Mer info