Extraarbete i charmig tobaksbutik nära Östermalm

Publiceringsdatum: 2024-02-11

Letar du efter ett jobb inom försäljning, inköp, marknadsföring? Ett spännande jobb som butikssäljare, dagligvaror/medarbetare, dagligvaror hos Nordiska Bemanningsgruppen AB väntar på dig - varför inte söka idag? Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Stockholm som är tjänsteorten.

Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Nordiska Bemanningsgruppen AB i rollen som butikssäljare, dagligvaror/medarbetare, dagligvaror så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Har du vad som krävs för att arbeta som butikssäljare, dagligvaror/medarbetare, dagligvaror hos Nordiska Bemanningsgruppen AB? Ansök innan tisdag den tolfte mars 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

I hjärtat av ett livligt område nära Östermalm finner du vår mysiga och personliga tobaksbutik, en plats med historia som sträcker sig tillbaka till 1960-talet. Vi söker nu en ny medarbetare som kan bidra med sitt engagemang och sin servicekänsla.

Din nya roll

Vi söker en person som kan arbeta vid behov, främst varje fredag, för att stötta vår verksamhet. Detta är en perfekt möjlighet för dig som studerar eller har andra åtaganden och söker ett extrajobb utan att behöva binda upp dig till obekväma arbetstider eller helgarbete.

Vem söker vi?

Ålder: Minst 18 år på grund av försäljning av tobaksprodukter.

Erfarenhet: Erfarenhet från butik eller kiosk är meriterande, men din personlighet och inställning till arbete och service är det viktigaste.

Serviceinriktad: Du har ett varmt och välkomnande sätt och förstår värdet av att bygga relationer med våra stamkunder.

Flexibel och ansvarstagande: Du är flexibel när det gäller arbetsuppgifter och kan hantera perioder när du behöver arbeta mer självständigt.

Vad innebär jobbet?

Du kommer att vara en viktig del av vårt team, där du bidrar till att butiken fortsätter vara en trevlig och välkomnande plats för våra kunder. Dina arbetsuppgifter inkluderar kundservice, försäljning, och att se till att butiken är välorganiserad och inbjudande.

Intresserad?

Skicka din ansökan med CV och personligt brev där du berättar varför du är rätt person för oss. Vi ser fram emot att välkomna en ny medlem till vårt lilla team!

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnNordiska Bemanningsgruppen AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5594111147
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeButikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Nordiska Bemanningsgruppen AB söker en person till denna tjänst som butikssäljare, dagligvaror/medarbetare, dagligvaror med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som butikssäljare, dagligvaror/medarbetare, dagligvaror hos Nordiska Bemanningsgruppen AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Sommarjobb, servicepersonal inom städ/vårdnära tjänster

REGION JÖNKÖPINGS LÄN söker en person till tjänsten som städare/lokalvårdare i Jönköping.

2024-01-08

Mer info

Erfaren truckförare extraarbete i Helsingborg eller Höganäs

Today Consulting AB söker en person till tjänsten som terminalarbetare i Helsingborg.

2024-01-11

Mer info

Bonnier söker kundservicemedarbetare i Norrköping - 25%

Bonnier News Inhouse Sales AB söker tre personer till tjänsten som kundtjänstmedarbetare i Norrköping.

2024-02-12

Mer info