Servering, event- och konferenspersonal till Carotte Staff Jönköping

Publiceringsdatum: 2024-02-11

Har du övervägt att arbeta inom hotell, restaurang, storhushåll-branschen? Letar du efter en chans att arbeta som servitör/servitris på Carotte Staff AB? Nu är det möjligt. Detta är ett jobb på deltid där Carotte Staff AB letar efter någon under 6 månader eller längre.

Jönköping är platsen där denna position är ledig. Företaget Carotte Staff AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som servitör/servitris har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Har du vad som krävs för att arbeta som servitör/servitris hos Carotte Staff AB? Ansök innan tisdag den tolfte mars 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Carotte har etablerat sig i Jönköping och nu letar vi efter fantastiska servicestjärnor som tillsammans med oss vill leverera service i världsklass till vår egna verksamhet på Werket, hos våra kunder, på event och mycket mer!

Vilka är vi?

Carotte Staff är Sveriges snabbast växande bemannings- och rekryteringsföretag inom besöksnäringen. Vi är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom servering, event, konferens samt reception.

Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra. Idag består vi av tre bolag, Food & Event, Housekeeping och Staff med egna kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra.

Carotte x Werket

Carotte kom till Jönköping våren 2023 och krokade arm med Castellum för att skapa en unik mat- och serviceupplevelse i den häftiga fastigheten Werket.

Werket är en mötesplats på 21 000 kvm för näringsliv och boende i Jönköping. Här finns nya kontor, restaurang i den stora atriumgården, konferens samt coworking.

Om tjänsten

Vi söker flexibel, driven och utåtriktad personal som vill arbeta med oss på vår restaurang på Werket, hjälpa till på konferenserna och andra roliga event och tillställningar i huset samt diverse cateringuppdrag. Utöver det etablerar vi just nu vår kundbas i Jönköping och kommer bemanna många event, banketter, restauranger med mera framöver.

På Carotte arbetar vi tillsammans med en bred portfölj av kunder, allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell, restauranger och eventbolag.

Hur kan en arbetsdag se ut?

Du kommer vara en del av våra glada Carottestjärnor. Dina arbetsuppgifter kan inkludera allt från storslagna företagsfester, välkomna gäster, ta bordsbeställningar, cateringuppdrag, servera mat och dryck, och det viktigaste av allt: leverera personlig service.

Arbetstiderna varierar beroende på kunds önskemål. Vi ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt extrajobb. Vi sätter inga krav på hur mycket du måste jobba men vi ser gärna att man arbetar något kontinuerligt.

Exempel på olika uppdrag

  • Banketter / företagsfester
  • Restaurang och café
  • Event
  • Reception och konferens
  • Och mycket mer!

Vem tror vi att du är?

Du är glad, utåtriktad, har förmågan att leverera service utöver det vanliga och utför ditt arbete prestigelöst och med ett gott humör. Som Carotte stjärna är du ansvarstagande, engagerad och har lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan du vidare hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga så är du definitivt rätt person. Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor och att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med servering. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.

Tillsammans med oss kan du utvecklas!

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Jönköping

Sök tjänsten genom att klicka på "Jag vill ansöka". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnCarotte Staff AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5568580392
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Carotte Staff AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Carotte Staff AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Servering, event- och cateringpersonal till Carotte Staff

Carotte Staff AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Göteborg.

2024-02-13

Mer info

Studentlärare till förskola, skola och fritidshem!

Jönköpings kommun söker en person till tjänsten som förskollärare i Jönköping.

2023-12-27

Mer info

Lagermedarbetare till Jönköping sökes omgående

Tale n Temp Productions AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Jönköping.

2023-12-05

Mer info