Intervjuare i Halmstad

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du på jakt efter en karriär inom försäljning, inköp, marknadsföring? Vill du ta steget att arbeta som intervjuare, opinionsundersökning hos Norstat Sverige AB? Nu har du möjligheten. Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Halmstad som är tjänsteorten.

Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Norstat Sverige AB i rollen som intervjuare, opinionsundersökning så har de just nu fyra lediga tjänster som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Sista ansökningsdagen till jobbet som intervjuare, opinionsundersökning hos Norstat Sverige AB är onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Norstat Sverige AB är Sveriges ledande företag inom marknadsundersökningar.

Varje år genomför vi ett mycket stort antal marknadsundersökningar för alla typer av nationella och internationella kunder, alltifrån statliga verk och kommuner till svenska och internationella företag, politiska organisationer och världsledande varumärken.

Nu söker vi förstärkning till vår pool av intervjuare. Att vara intervjuare kan innebära att man jobbar med att utföra kortare eller längre personliga intervjuer i butiker, gallerior, mässor eller på stan. Den förekommer också rekrytering av e-postadresser/telefonnummer för nöjd-kundundersökningar eller rekryteringar av personer till fokusgrupper är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Vi arbetar projektbaserat och detta är en behovsanställning som funkar bra som extrajobb i kombination med studier eller annan sysselsättning.

I tjänsten får du möjligheten att träffa många människor och ta del av spännande projekt. Vi söker personer i alla åldrar!

Du som söker denna tjänst bör ha stor social kompetens, vara utåtriktad och inte vara rädd att ta kontakt med folk. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket och kan hantera en surfplatta. Vi söker även egenskaper som noggrannhet, punktlighet och flexibilitet. Tidigare erfarenhet inom marknadsundersökningar eller kundservice är meriterande men inte nödvändigt, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstiderna förekommer främst under vardagar dagtid men även kvällstid och helger kan förekomma. Detta är en behovsanställning och arbetstiderna och uppgifterna kan variera.

Skicka din ansökan till: norstat.rekrytering@norstat.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sarah Lonér på telefon 076-10 88 656

Om jobbet

Antal tjänster4
FöretagsnamnNorstat Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5566046297
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeIntervjuare, opinionsundersökning
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Norstat Sverige AB söker fyra personer till denna tjänst som intervjuare, opinionsundersökning med placerings i Halmstad. Om det låter intressant att arbeta som intervjuare, opinionsundersökning hos Norstat Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Extrajobbi Halmstads krogliv

Cherry Spelglädje AB söker tre personer till tjänsten som dealer i Halmstad.

2024-06-16

Mer info

myNanny barnvakt Halmstad nanny / barnpassning 2-3 gånger/vecka

YCLA AB söker en person till tjänsten som barnvakt i Halmstad.

2024-06-03

Mer info

Intervjuare i Norrköping

Norstat Sverige AB söker fyra personer till tjänsten som intervjuare, opinionsundersökning i Norrköping.

2024-06-11

Mer info