Personlig assistent till vår vikariepool i Skaraborg!

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Är du på jakt efter en karriär inom yrken med social inriktning? Positionen som personlig assistent hos Humana AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Humana AB behöver någon som vill arbeta deltid. Om du är tillgänglig för 6 månader eller längre, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är Falköping den angivna tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Humana AB i rollen som personlig assistent så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Här är chansen att bli en del av Humana AB och jobba som personlig assistent! Ansök senast måndag den femte augusti 2024.


Jobbannons

 

Är du expert på vardagsflyt? Söker du världens roligaste extrajobb? Vi på Humana söker just nu flera nya personliga assistenter på Skaraborg vill jobba som timmis i vår vikariepool under 2024-2025! 

Om tjänsten

Vi söker ett antal assistenter som kan jobba som personlig assistent i vår vikariepool i Skaraborg med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsvariationer. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven såsom personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper kunden med andra förekommande uppgifter, exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.

För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsvariation, samt sökande som studerar eller fullgjort en utbildning inom vård/omsorg. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.

Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.

Vi söker dig som har

  • Att du fyllt 18 år.
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
  • Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
  • Körkort och tillgång till egen bil.
  • Icke-rökare.

 Tillträde:  Omgående start eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Arbetstid/varaktighet: Tjänsterna som timmis/vikarie är omgående start. . Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både väntetid/jour- och vaken natt) samt helger.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent" rel="nofollow" target="_BLANK">https://www.humana.se/personligassistent">https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnHumana AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5567608475
Typ av anställningVanlig anställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Humana AB söker en person till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Falköping. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Humana AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Personliga assistenter sökes till våra kunder i Norsjö!

Inre Kraft i Norr AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Norsjö.

2024-07-18

Mer info

Personliga assistenter till vår härliga 15-åriga kille i Dorotea

Plusfamiljen Funka AB söker tre personer till tjänsten som personlig assistent i Dorotea.

2024-07-05

Mer info

Betryggande personlig assistent till pojke i Jordbro

Igs Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Haninge.

2024-06-24

Mer info