Lagermedarbetare sökes för extrajobb för uppdrag i Skillingaryd!

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Skulle du vilja jobba inom transport, distribution, lager? Ett spännande jobb som terminalarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) väntar på dig - varför inte söka idag? Intresserade sökes för deltid-jobb hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 11 dagar upp till 3 månader.

För detta jobb är Vaggeryd den angivna tjänsteorten. Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som terminalarbetare. Kolla in deras fem lediga tjänster och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Här är chansen att bli en del av Studentconsulting Sweden AB (Publ) och jobba som terminalarbetare! Ansök senast tisdag den nittonde december 2023.


Jobbannons

Är du intresserad av lager och logistik? Är du resultatfokuserad, driven och redo för ett extrajobb? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vår kund är en av Nordens nya elektronikjätte med nästan 200 butiker över mer än 4400 anställda fördelat på fyra länder. Till kunds räkning söker vi nu drivna lagermedarbetare som vill arbeta på deras lager i Skillingaryd.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att sortera och placera gods till rätt del av lagret och flytta och lagra varor med hjälp av olika truckar.

Vi söker dig som är flexibel och öppen för att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter i ett högt tempo.

Vi söker dig som är flexibel och vi ser gärna att du är tillgänglig minst två dagar i veckan. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 06:00-15:00 samt måndag-torsdag 14:48-23:24, fredagar 14:48-20:54. Du lägger din egen tillgänglighet och jobbar de dagar och tider som du har möjlighet.

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget söker därför dig som har minst 1,5 år kvar av studier. Vidare finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din profil

Din profil:

  • Gymnasiekompetens
  • God fysik
  • Förmåga att snabbt se logiska samband och ha ett gott siffersinne.
  • Är organiserad, strukturerad och noggrann.
  • Lagererfarenhet och truck-kort är inget krav men är meriterande.

Ytterligare krav för tjänsten är att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. För att ta sig till arbetsplatsen är det krav på B-körkort och tillgång till bil.

Som person är du arbetsvillig och tvekar inte att hugga i om det behövs. Du är flexibel, stresstålig och har en positiv inställning. För att passa för denna tjänst inom lager ska du trivas med att arbeta i ett högt tempo.

För att underlätta processen ser vi gärna att du har ett tydligt och informativt CV uppladdat, att du har två referenser att ange samt laddar upp ID-kort och eventuellt truckkort på din profil.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Om jobbet

Antal tjänster5
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeTerminalarbetare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fem personer till denna tjänst som terminalarbetare med placerings i Vaggeryd. Om det låter intressant att arbeta som terminalarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2023-12-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Lagermedarbetare sökes för extrajobb i Skillingaryd!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker tio personer till tjänsten som truckförare i Vaggeryd.

2023-11-07

Mer info

Lagermedarbetare sökes för extrajobb till lager i Brunna

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fyra personer till tjänsten som lagerarbetare i Solna.

2023-10-26

Mer info

Pensionerade/studerande C/CE chaufförer sökes för extrajobb i Kristianstad!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till tjänsten som distributionsförare i Kristianstad.

2023-11-17

Mer info