Flexibelt extrajobb på ett startup!

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Hej! Nu har det blivit dags för nästa anställningsrunda hos oss och vi öppnar för ansökningar inför lanseringar på nya orter. Välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Vi driver ett startup som arbetar med att handla och leverera varor från matbutiker och andra butiker. Just nu har vi stort behov av ny duktig personal som kan hjälpa oss att upprätthålla den höga standard våra kunder förväntar sig.

Vi söker dig som gillar att handla mat, bor nära en matbutik och tycker att det är kul att träffa människor och vara social. Du föredrar att vara utomhus och röra på dig, vill göra en insats för miljön och arbeta för ett hållbarare samhälle.

Hos oss väljer du själv när du vill arbeta och vilka beställningar du vill handla och leverera. Du arbetar så mycket du vill och när det passar dig - du väljer själv vilka ordrar du vill handla.

Vi ser gärna att du har vana av arbete i livsmedelsbutik och kundservice och det är av yttersta vikt att du är noggrann, trevlig och gillar att prata i telefon. Du pratar flytande svenska och behärskar svenska språket väl i skrift.

Läs mer och ansök genom att besöka vår hemsida:

https://vollo.se/delivery

OBS! Utöver det som står på hemsidan välkomnar vi sökande utan körkort. Det går även bra att skicka ett mejl med kontaktuppgifter till join@vollo.se.

Vi prioriterar just nu sökande i Uppsala, Sigtuna, Bälinge, Björklinge, Märsta samt Rimbo. Om du når upp till våra krav kommer du att erbjudas en plats hos oss för att påbörja en upplärningsperiod. Vi betalar ut skäliga löner och du kan därför alltid förvänta dig att bli rimligt kompenserad för ditt arbete hos oss.

OBS! Vi arbetar inte med välgörenhet och tillhandahåller inga ideella tjänster till våra kunder utan hänvisar då till Röda Korset som erbjuder dessa tjänster kostnadsfritt och även tar emot volontärer.

Om jobbet

Typ av anställningBehovsanställning
LönRörlig ackords- eller provisionslön
YrkeBetjänt

Ansökan

Vollo AB söker personer till denna tjänst som betjänt med placerings i Uppsala. Om det låter intressant att arbeta som betjänt hos Vollo AB skickar du in din ansökan senast 2021-02-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Flexibelt extrajobb på ett startup! (distansjobb)

Vollo AB söker tjugo personer till tjänsten som kundtjänstmedarbetare i ospecificerad arbetsort.

2021-01-12

Mer info

Flexibelt extrajobb på ett startup!

Vollo AB söker tjugo personer till tjänsten som betjänt i Lerum.

2021-01-20

Mer info

Flexibelt extrajobb på ett startup!

Vollo AB söker personer till tjänsten som betjänt i Uppsala.

2020-07-22

Mer info