Vill du jobba i butik? - Ulricehamn

Publiceringsdatum: 2023-05-31

Funderar du på att söka jobb inom försäljning, inköp, marknadsföring? Vill du ta steget att arbeta som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror hos Srb Gruppen AB? Nu har du möjligheten. Srb Gruppen AB söker en medarbetare på deltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Ulricehamn då det är tjänsteorten. Srb Gruppen AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom butikssäljare/medarbetare, dagligvaror. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Sista ansökningsdagen till jobbet som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror hos Srb Gruppen AB är fredag den tjugotredje juni 2023.


Jobbannons

Är du en noggrann person som trivs med eget ansvar och som är intresserad av att jobba inom dagligvaruhandeln? Läs vidare och se om rollen som Merchandiser kan vara rätt för dig!

Att jobba hos oss! - Srb Butikservice

Hos oss kommer du få chansen att bli expert på allt som rör merchandising! Vill du bli eller är du redan en merchandiser-stjärna? Perfekt, låt oss tillsammans vidare utveckla din kunskap och expertis!

Som Merchandiser kommer du jobba med ett brett produktutbud från flera välkända varumärken inom dagligvaruhandeln. I butik säkerställer vi att kundens produkter är väl påfyllda, exponeras på rätt sätt och ger ett säljande och attraktivt intryck för butikernas besökare. Som Merchandiser kommer du bl.a. ha kontakt med butikens personal, ansvara för påfyllnad och skötsel, kontrollera skyltning, skylta om vid behov, lägga beställningar samt ser över lagerstatus.

Att trivas med frihet under ansvar är A och O hos oss eftersom du till största del kommer utföra dina uppdrag självständigt i butik. Du kan även komma att besöka flera olika butiker under en arbetsdag varför du måste trivas med att byta miljö och gilla att träffa nya människor. Under hela din anställning kommer du ha nära kontakt med områdesansvarig samt andra stödfunktioner på Srb Butiksservice som vägleder dig.

Är rollen som Merchandiser rätt för dig? Nu söker vi dig som

 • Löpande kan ta uppdrag tisdagar & onsdagar, total ca 6 timmar i veckan
 • Är intresserad av att arbeta med godis & snacks i lösvikt
 • Tillgänglig för utbildning omgående
 • Bor i eller i närheten av Ulricehamn
 • Har körkort och tillgång till egen bil (meriterande)

Vidare ser vi gärna att du:

 • Är lösningsorienterad, lätt att kommunicera med personer i din omgivning, kan arbeta effektivt och hålla ett bra tempo
 • Trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete
 • Har tidigare erfarenhet av att jobba i butik eller inom dagligvaruhandeln

Vad erbjuder vi?

 • Lön enligt Handels kollektivavtal
 • Milersättning som startar och avslutas vid hemmet
 • Betald restid mellan butiker
 • Praktisk utbildningsperiod i butik vid start av anställning

Om Srb Butikservice

Sedan 1995 har vi på Srb Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda Merchandiser har vi en oslagbar närvaro i hela landet - från Ystad till Kiruna - och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood och Cloetta.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi granskar ansökningar allt eftersom och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butikssäljare, butiksmedarbetare, butiksarbete, extrajobb

#jobbjustnu

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnSrb Gruppen AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566087382
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeButikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Srb Gruppen AB söker en person till denna tjänst som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror med placerings i Ulricehamn. Om det låter intressant att arbeta som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror hos Srb Gruppen AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vill du jobba extra i butik? - Ulricehamn

Srb Gruppen AB söker en person till tjänsten som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror i Ulricehamn.

2023-09-08

Mer info

Vill du jobba i butik? - Halmstad

Srb Gruppen AB söker en person till tjänsten som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror i Halmstad.

2023-09-21

Mer info

Vill du jobba extra i butik? - Göteborg

Srb Gruppen AB söker två personer till tjänsten som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror i Göteborg.

2023-09-21

Mer info