Extrapersonal till Heat Nacka Strand!

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Skulle du vilja jobba inom hotell, restaurang, storhushåll? Meet a Group international AB söker just nu efter en restaurangbiträde och du kan vara den de letar efter. Meet a Group international AB söker en medarbetare på deltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Att bo i närheten av Stockholm kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Företaget Meet a Group international AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som restaurangbiträde har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Har du vad som krävs för att arbeta som restaurangbiträde hos Meet a Group international AB? Ansök innan fredag den tjugofjärde november 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. 

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!

Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.

Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta

Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro, Sandviken, Sundsvall och Västerås. Vi har kollektivavtal med Visita/HRF.

Vi söker nu medarbetare som vill jobba extra med oss i matsalen på Heat Nacka Strand!

Vi söker dig som vill jobba med oss vid arbetstoppar, på våra julbord/andra cateringuppdrag och vid sjukdom i ordinarie personalstyrka. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av gästservice inom restaurangbranschen, men vi värderar din inställning och din personlighet lika högt och lär dig gärna det du inte redan kan. Som person är du glad, social och ansvarstagande.

Det är viktigt att du som söker kan arbeta dagtid på vardagar då behovet är som störst.

Vårt team ser fram emot att få bli fler och du är välkommen Heat till oss!

 

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnMeet a Group international AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591911747
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRestaurangbiträde
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som restaurangbiträde med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som restaurangbiträde hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2023-11-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Kock för timvikariat till Nacka seniorcenter

Nacka kommun söker tre personer till tjänsten som kock, storhushåll i Nacka.

2023-10-31

Mer info

Budbilschaufför - Nacka

Simplex Bemanning AB söker fem personer till tjänsten som budbilsförare i Nacka.

2023-11-08

Mer info

Studenter eftersökes till extrajobb som Bokningskoordinator!

PersonalExpressen AB söker två personer till tjänsten som kundtjänstmedarbetare i Nacka.

2023-11-20

Mer info