Flexibelt extrajobb i kassalinjen på ICA-butik i Södra Stockholm omgåend...

Publiceringsdatum: 2021-11-24

Vi erbjuder ett flexibelt extrajobb på ICA-butiker. Hos oss finns det möjlighet att jobba dagtid, kvällstid eller helger. Du lägger in din tillgänglighet i vårt schemaläggningssystem och bokningsförfrågas sedan via vår app. Med andra ord är detta ett perfekt och smidigt extra jobb vid sidan av studier eller ett annat arbete!

Vi är ett bemanningsföretag som i över tio år hjälpt ICA-butiker med deras personalbehov. Vi stärker upp i kassan eller bemannar upp på golvet vid sjukdom. Bemannica är ett auktoriserat bemanningsföretag och du kommer jobba under samma villkor som en fast butiksanställd, fast med en större flexibilitet!

Arbetsuppgifterna utgår från din kompetens. Du blir bara inbokad på de avdelningar eller uppgifter som du har tidigare erfarenhet från. Vidare så kommer du att arbeta på olika ICA-butiker via oss. Vi på Bemannica försöker dock alltid att minimera mängden olika butiker du är på, för både din och kundens skull. Har du frågor om det praktiska så kontakta oss på e-posten nedan så besvara vi dem!

Vem är då du? Vår erfarenhet säger att de som utför sitt arbete som butikskonsult allra bäst är de som tycker det är kul att arbete i butik! Mer konkret vill vi att du ska ha varit anställd på ICA tidigare. Du ska ha erfarenhet av antingen kassaarbete eller varuplock. Har du dessutom erfarenhet från arbete med post, spel och delikatess anses det som mycket meriterande.

Som person är du väldigt serviceorienterad och du trivs i den dagliga interaktionen med butikernas kunder. Du arbetar efter mottot att alltid överträffa kundernas förväntningar!

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning.

Lön: Enligt Handels kollektivavtal med OB-tillägg och 13 % semesterersättning.

Då har vi mest arbete: Måndag, Torsdagar och Fredagar mellan 6:00-22:00.

Vi genomför löpande intervjuer och kommer sedan fråga efter referenser. Omgående start.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Ansökningar görs via vår hemsida bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/).

Om oss

Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica) eller Linkedin (https://www.linkedin.com/company/bemannica/) för de senaste nyheterna!

Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnBemannica AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5568617616
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeButikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Bemannica AB söker en person till denna tjänst som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror hos Bemannica AB skickar du in din ansökan senast 2021-12-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Flexibelt extrajobb i kassalinjen på ICA-butik i Norra Stockholm omgåend...

Bemannica AB söker en person till tjänsten som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror i Solna.

2021-07-25

Mer info

Extrajobb i delikatessdisk på ICA-butiker

Bemannica AB söker en person till tjänsten som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror i Helsingborg.

2021-12-03

Mer info

Flexibelt extrajobb i kassalinjen på ICA-butik i Göteborg omgående start

Bemannica AB söker en person till tjänsten som butikssäljare/medarbetare, dagligvaror i Göteborg.

2021-10-12

Mer info