Extrajobb hos Logistikpatrullen i Skövde

Publiceringsdatum: 2021-01-13

Vi på Svensk Bygglogistik ska förändra byggbranschen! Är du med?

Bygglogistik är en partner som hjälper beställare av byggprojekt att tänka efter före kring hela logistikprocessen. Vi kan också se till att planerna blir verklighet och att rätt material står på rätt plats när byggnadsarbetarna kommer till jobbet. Det sparar både tid och pengar, samtidigt som beställaren inte behöver fundera över hur man smartast hanterar alla tusentals transporter som kommer till ett byggområde och hur omgivningen påverkas av dem. För mer info om vår verksamhet: www.bygglogistik.se

Logistikpatrullen kommer till byggarbetsplatsen när byggnadsarbetarna gått hem och ser till att transportera in allt material som behövs dagen efter och ställer det på rätt plats. Detta effektiviserar byggprocessen och underlättar byggarbetarnas vardag och gör att byggarbetsplatsen nyttjas under fler av dygnets timmar. Det blir mer effektivt, helt enkelt!

Logistikpatrullen AB är en del av Svensk Bygglogistik ABs logistikaffär med fokus på intransporter och logistikförädling ute på olika byggprojekt runt om i Sverige (www.bygglogistik.se ).

Vi taktar nu upp ytterligare i Skövde och behöver en handfull nya logistikmedarbetare som vill arbeta extra för oss.

Våra befintliga Logistikpatruller runt om i Sverige består idag av duktiga studenter samt personer som vill jobba extra upptill sitt huvudsakliga arbete. Vi vet att mixen av arbetslivserfarenhet och vilja tillsammans med studenternas vilja och driv bidrar till ökad dynamik ute på våra bygglogistikprojekt.

I denna rekrytering söker vi endast personer som har en annan huvudsaklig sysselsättning, d.v.s. antingen studerar du heltid på högskola, universitet eller liknande eller så har du en anställning på minst 50% hos en annan arbetsgivare i grunden men vill arbeta extra hos oss upptill detta.

Utöver avtalsenlig lön, härliga kollegor och ett väletablerat koncept i ryggen får du även vara med och lära dig- samt ha möjlighet att bli en av våra framtida specialister inom just intransport av byggmaterial.

I Logistikpatrullen jobbar du ca 4-6 timmar en eller två kvällar per vecka. Lön och övriga villkor är reglerade enligt kollektivavtal.

Du som söker behöver inte ha tidigare arbetslivserfarenhet inom bygg- eller logistikområdet men vi finner det dock meriterande. Du bör dock absolut vara nyfiken på att få vara med och effektivisera byggbranschen tillsammans med oss.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Utifrån ett säkerhetsperspektiv måste du dock kunna kommunicera obehindrat på svenska. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sista ansökningsdag är den 27 januari 2021. Intervjuer och tillsättning kan komma att göras löpande, så är du intresserad - skicka in din ansökan redan idag. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänligen fyll i till vilken stad du söker.

Vid eventuella frågor, vänligen ring Pierre Nyberg, tel 0725710367 .

Vi tar endast emot ansökningar vi vårt ansökningsformulär/rekryteringssystem på vår hemsida.

Vi har valt att hantera denna rekrytering i egen regi och undanber oss vänligen men bestämt all kontakt från rekryteringsföretag och/ eller försäljare av annonseringslösningar.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning3 - 6 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeLagerarbetare

Ansökan

Svensk Bygglogistik AB söker fyra personer till denna tjänst som lagerarbetare med placerings i Skövde. Om det låter intressant att arbeta som lagerarbetare hos Svensk Bygglogistik AB skickar du in din ansökan senast 2021-01-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Extrajobb hos Logistikpatrullen i Skövde

Svensk Bygglogistik AB söker fyra personer till tjänsten som lagerarbetare i Skövde.

2020-10-16

Mer info

Barnvakt/Nanny Extrajobb, Skövde, flexibla timmar

YCLA AB söker en person till tjänsten som barnflicka/barnvakt i Skövde.

2020-08-12

Mer info

Extrajobb som orderplockare hos vår kund Martin och Servera i Enköping

Svenska Storesupport Bemanning AB söker en person till tjänsten som truckförare i Enköping.

2020-10-26

Mer info