Lagermedarbetare sökes för extrajobb kväll!

Publiceringsdatum: 2021-06-11

Har du erfarenhet av truckkörning? Är du en engagerad person som vill jobba extra vid sidan av dina studier? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vår kund är en snabbt växande verksamhet som nu vill utöka sin personalstyrka till sina två lager i Nässjö. Arbetsuppgifterna innefattar framförallt truckkörning och städning på lagret. Andra diverse arbetsuppgifter så som plock och pack kan också förekomma. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Arbetstiderna är främst förlagda fredag och söndag mellan 7-16 eller 16-01.

Under terminerna har du möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Krav på tillgänglighet är minst 2 dagar i veckan. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier.

Din profil

Du som söker ska gärna ha en god erfarenhet av lagerjobb och truckkörning. Arbetet är fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Som person ska du vara en lagspelare som är pålitlig, noggrann samt arbetsvillig. Du ska även trivas i att arbeta i ett högt tempo och vara en ansvarstagande person. Du som söker ska också kunna behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom lagerbranschen är meriterande. Vi förutsätter även att du är flexibel och ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel.

Det är ett krav att du studerar på minst 50% och att du är tillgänglig minst 2 dagar i veckan och kan hoppa in med kort varsel vid behov. B-körkort är inget krav men då det är begränsade bussförbindelser till arbetsplatsen så är körkort och tillgång till egen bil fördelaktigt. Krav för tjänsten är att du har truckkörkort, A1-A4.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Om jobbet

Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
ArbetstidDeltid
Omfattning11 dagar - 3 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeLagerarbetare

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker två personer till denna tjänst som lagerarbetare med placerings i Nässjö. Om det låter intressant att arbeta som lagerarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2021-06-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Lagermedarbetare sökes för extrajobb dagtid och kväll!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker tre personer till tjänsten som lagerarbetare i Nässjö.

2021-05-26

Mer info

Truckförare sökes för extrajobb dagtid och kväll!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fem personer till tjänsten som truckförare i Nässjö.

2021-04-30

Mer info

Studerande truckförare/lagermedarbetare sökes för extrajobb till XL-Bygg

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker två personer till tjänsten som truckförare i Ystad.

2021-04-28

Mer info