Extrajobb som Simlärare på söndagar

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Är du på jakt efter en karriär inom pedagogik? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Aquasund AB genom att arbeta som idrottsinstruktör/idrottstränare. Detta är ett jobb på deltid där Aquasund AB letar efter någon under tills vidare.

Om du redan bor i närheten av Malmö, är det här din chans att söka ett spännande jobb Aquasund AB har just nu tre lediga tjänster som idrottsinstruktör/idrottstränare. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Bli en del av Aquasund AB genom att ansöka till jobbet som idrottsinstruktör/idrottstränare senast torsdag den trettionde november 2023.


Jobbannons

Aquasund - Simskolan med leken som ledstjärna!

På ett lekfullt, roligt och medvetet sätt lär vi ut grunderna i simning och vattensäkerhet. Vi erbjuder barn mellan 0-8 år simskola och har ett stort utbud av kurser som börjar kontinuerligt under året. I Småland kan du simma med oss i Växjö och i Skåne kan du simma med oss i Malmö och Västra Ingelstad. I Blekinge finns vi i Karlshamn. Gemensamt för alla våra simskolor är det varma, sköna vattnet, de fina lokalerna och den välkomnande och tillåtande atmosfären. Våra vattenupplevelser är positiva hela vägen!

Du

* känner dig trygg i att leda en grupp med både barn och vuxna

* är glad, positiv och engagerad och vill följa barn i deras utveckling

* har god hand med människor

* har erfarenhet av att arbeta med barn, kanske till och med en pedagogisk utbildning

* är simkunnig

* söker ett extrajobb på lite längre sikt

* kan jobba minst en fast dag i veckan

Att vara siminstruktör är världens bästa jobb!

Vi söker dig som vill göra skillnad i familjers vardag, att vara med och dela upplevelser i vattnet där barn och föräldrar utvecklas i vattnet och tillsammans. Du behöver inte vara en fena på att simma däremot är det viktigt att du känner dig trygg i ditt ledarskap och på ett ödmjukt sätt kan vägleda föräldrar genom simundervisning för små barn. Vi söker dig som vill ha en varm, rolig och lekfull arbetsmiljö och som vill vara en del av ett prestigelöst gäng där vi lär av och stöttar varandra.

I din roll som siminstruktör hos oss vägleder du dina grupper, barnen tillsammans med föräldrarna, mot målen i våra simprogram där lek och glädje är i centrum. I våra utbildningar (och i ditt jobb som instruktör) får du bred erfarenhet av ledarskap, kommunikation, relationsbyggande med såväl vuxna som barn. Som person ser vi gärna att du har en hög servicekänsla, stort engagemang och god förmåga att driva din egen utvecklingsprocess. Just nu söker vi instruktörer till vår simskola både med och utan föräldrar. För att kunna börja arbeta som instruktör hos oss så krävs det att man har utbildning. Vi står för utbildningskostnaderna, men du får själv investera med din tid.

Vi är ett ambitiöst och glatt gäng som brinner för vår verksamhet - att vara med och bidra i barns personliga utveckling på väg mot vattenvana och simkunnighet. Vårt team består till största del av timanställda instruktörer, och nu vill vi bli fler!

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnAquasund AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569540353
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeIdrottsinstruktör/Idrottstränare
YrkesområdePedagogik

Ansökan

Aquasund AB söker tre personer till denna tjänst som idrottsinstruktör/idrottstränare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som idrottsinstruktör/idrottstränare hos Aquasund AB skickar du in din ansökan senast 2023-11-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Extrajobb som rekryterare till Talent Acquisition på Lernia

Lernia AB söker en person till tjänsten som rekryterare/rekryteringskonsult i Göteborg.

2023-11-21

Mer info

Extrajobb som personlig assistent åt skönaste bönan på 14 år i Gustavsberg

Assistans i Balans i Sverige AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Nacka.

2023-11-14

Mer info

Extrajobb som rekryterare till Talent Acquisition på Lernia

Lernia AB söker två personer till tjänsten som rekryterare/rekryteringskonsult i Stockholm.

2023-11-21

Mer info