Personliga assistenter sökes till Kungbacka med omnejd

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Letar du efter ett jobb inom yrken med social inriktning? Ett spännande jobb som personlig assistent hos Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi väntar på dig - varför inte söka idag? Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi söker någon som vill arbeta deltid under 6 månader eller längre. Kanske är det du?

Att bo i närheten av Kungsbacka kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Företaget Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som personlig assistent har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Här är chansen att bli en del av Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi och jobba som personlig assistent! Ansök senast lördag den tjugofemte november 2023.


Jobbannons

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska. 

Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga går i pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnGöteborgskooperativet För Independent Living, Gi
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer7164446762
Typ av anställningVanlig anställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi söker en person till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Kungsbacka. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi skickar du in din ansökan senast 2023-11-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Personliga assistenter sökes till en 17 årig tjej i Umeå

Assistera Skandinavien AB söker två personer till tjänsten som personlig assistent i Umeå.

2023-11-17

Mer info

Personliga assistenter sökes!

Inre Kraft i Norr AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Östersund.

2023-11-22

Mer info

Kundservicemedarbetare med teknisk inriktning sökes till Bjäre Kraft!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till tjänsten som kundtjänstmedarbetare i Båstad.

2023-11-16

Mer info