Studentinformatör Karlstad

Publiceringsdatum: 2021-11-25

Fackförbundet STs studentverksamhet arbetar med att informera studenter om arbetsmarknaden inom statlig sektor och facklig organisering, samt att värva studentmedlemmar. Vi vill vägleda och inspirera våra studentmedlemmar att hitta deras drömjobb i staten och få en bra start på sitt arbetsliv.

Fackförbundet ST är det största fackförbundet inom statlig verksamhet med över 95 000 medlemmar som arbetar inom statliga myndigheter och verk, bolag, universitet, högskolor och statligt finansierade stiftelser. ST har även medlemmar i privata företag med anknytning till statligt uppdrag.

Fackförbundet ST arbetar för ett hållbart arbetsliv och vi vill förbättra medlemmars anställningsvillkor när det gäller lön, utvecklingsmöjligheter, inflytande och delaktighet. Förbundet växer och befinner sig i en spännande period av förändring där många arbetssätt och metoder är under utveckling och där du kan se fram emot ett omväxlande och utvecklande jobb.

Fackförbundet ST är medlem i TCO och partipolitiskt obundet. När vi tar ställning i politiska frågor gör vi det utifrån medlemmars intressen och i syfte att förbättra medlemmars villkor aldrig utifrån partipolitisk grund. Läs mer om oss på www.st.org.

ARBETSUPPGIFTER

Som studentinformatör jobbar du med att arrangera aktiviteter med fokus på att värva studentmedlemmar till Fackförbundet ST. Du synliggör STs verksamhet och fackliga värderingar genom att göra klassrumspresentationer, arrangera föreläsningar och studiebesök, hålla infobord samt delta vid mässor och arbetsmarknadsdagar. På grund av rådande omständigheter sker ovanstående aktiviteter digitalt för närvarande.

Den fysiska värvningen har tillfälligt ersatts med telefonvärvning gentemot studenter. Detta innebär att en betydande del av arbetsuppgifterna innefattar kontaktsökande verksamhet via telefon.

För att arbeta som studentinformatör måste du vara utåtriktad och trivas i mötet med nya människor. Du är ansvarstagande och har samarbetsförmåga.

Tillsammans med din arbetsgrupp ansvarar ni för att planera arbetstiden och genomföra aktiviteter. I gruppen har ni stor möjlighet att påverka arbetet samt hur och var ni möter studenter. Arbetstiden som studentinformatör är 20 timmar per månad.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som:

Är student vid universitet eller högskola

Har erfarenhet av att arbeta i grupp, antingen som student eller på en arbetsplats

Det är meriterande om du:

Har erfarenhet av arbete inom försäljning eller service

Har erfarenhet av arbete där du tilldelas arbetsuppgifter du haft eget ansvar över

Om dig som person:

Du är kommunikativ

Du är självgående

Du har samarbetsförmåga

Du är strukturerad

Vi utgår ifrån att du delar fackföreningsrörelsens värderingar, men du behöver inte ha några förkunskaper om Fackförbundet ST eller facket - det får du av oss.

Vad kan vi erbjuda dig

  • Ett meriterande och flexibelt extrajobb där du tillsammans med dina kollegor planerar

arbetet.

  • Utbildning i kommunikation, medlemsvärvning och fackliga frågor.
  • 134 kr i timlön + 12 % semesterersättning och pensionsersättning. Du får en terminsvis

löneutveckling.

  • 5 kr per timme i friskvårdsbidrag (skattepliktigt bidrag)

ÖVRIGT

Vi välkomnar sökande oberoende av kön, ålder, etnisk bakgrund, funktionsvariation eller sexuell läggning och vi förutsätter givetvis att du delar våra fackliga värderingar.

Inför rekryteringsarbetet har Fackförbundet ST tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnFackförbundet St
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer8020032101
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeMarknadsförare
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Fackförbundet St söker två personer till denna tjänst som marknadsförare med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som marknadsförare hos Fackförbundet St skickar du in din ansökan senast 2021-12-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Extra Kock till Pinchos Karlstad

Pincho Nation AB söker en person till tjänsten som kock, à la carte i Karlstad.

2021-10-22

Mer info

Caverion söker anbudsingenjör inom el på deltid till Karlstad!

SWM Rekrytering AB söker en person till tjänsten som byggnadskalkylator/anbudsingenjör i Karlstad.

2021-11-12

Mer info

Fotbollsledare för barn 4-8 år VT22 - Karlstad

SSA - Sweden Sports Academy AB söker en person till tjänsten som idrottsinstruktör/idrottstränare i Karlstad.

2021-12-06

Mer info