Extrajobb som kundsupport

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Söker du ett extrajobb med fokus på att ge kunden den bästa servicen? Är du en öppen och empatisk person som vill ha ett extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu engagerade och serviceinriktade medarbetare till en kundsupport i Kalmar där du får jobba med Sveriges största familjejuridiska verksamhet samt Sveriges marknadsledande begravningsbyrå. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. I enlighet med vårt kollektivavtal ser vi att du som söker är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för tjänsten. Behovet av extrapersonal är som starkas under veckans första dagar mån-tisdag, vi ser därför gärna att du har möjlighet till att arbeta dessa dagar. 

Arbetsuppgifter

Som kundsupport får du möjligheten att jobba bland lyhörda kollegor i ett öppet och varmt klimat. En familjär arbetsplats som är under stark tillväxt i nya fina moderna lokaler i Kalmar. Det är cirka 40 medarbetare på kontoret idag som jobbar i team och där alla eftersträvar samma mål. Arbetsplatsen präglas av goda relationer mellan medarbetarna samt en stark sammanhållning.

Arbetstiderna är varierande och arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak att hantera kundkontakt och mötesbokning via inkommande samtal och utgående samtal med ett visst administrativt arbete.

Din profil

För att trivas i rollen är du en person som är flexibel och som ser positivt på förändringar. Du som söker detta extrajobb har en god förmåga att bemöta människor och drivs av att ge god service till våra kunder. Vi ser gärna att du jobbat inom service tidigare och har en god systemvana.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en avslutad gymnasieutbildning, flytande språkkunskaper i svenska och engelska samt minst ett års erfarenhet av kundservice.

Omfattning: cirka 20%, 1-2 dagar i veckan 

Tjänstgöringsort: Kalmar.

Arbetstider: Vardagar 8-19, kan variera

Sista ansökningsdatum är den 11 februari, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emmie Svensson på nummer 072 516 49 00 eller via emmie.svensson@onepartnergroup.se

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeVäxeltelefonist

Ansökan

OnePartnerGroup Kalmar AB söker en person till denna tjänst som växeltelefonist med placerings i Kalmar. Om det låter intressant att arbeta som växeltelefonist hos OnePartnerGroup Kalmar AB skickar du in din ansökan senast 2021-02-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Studenter sökes för extrajobb som kundsupport, Solna

Randstad AB söker två personer till tjänsten som kundtjänstmedarbetare i Stockholm.

2020-09-15

Mer info

Extrajobb som Mystery Shopper - Vikbolandet-området

Custitude AB söker fyra personer till tjänsten som intervjuare, opinionsundersökning i Norrköping.

2020-09-30

Mer info

Extrajobb som truckförare kväll/natt

Inpeople Sverige AB söker en person till tjänsten som truckförare i Växjö.

2020-09-21

Mer info