Blomleverantör sökes för sommarvikariat i Jönköping!

Publiceringsdatum: 2022-05-14

Har du ett intresse för inredning och blommor? Söker du ett extrajobb i sommar? Då kan vi ha jobbet för dig!

arbetsuppgifterna ingår det att förse företagets befintliga kunder med blommor i butik. Du ser till att blomsteravdelningarna sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar som t.ex. exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor. Arbetet innebär hög grad av service och kundkontakt.

Tjänsten innebär att du med egen bil kommer förflytta dig mellan kundens butiker. Milersättning utgår & restiden är inräknad i arbetstiden. Uppdraget är begränsat och gäller under vecka 28-30, med upplärning innan start. Arbetstiderna är förlagda måndag, onsdag och fredag mellan 08:00-15:00.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker är utbildad florist som nu studerar på högskolenivå, alternativt att du har inredning, sälj och blommor som ett stort intresse.

Du ska kunna arbeta självständigt och du har även förmågan att samarbeta i grupp då du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Du har en genuin känsla för service och har alltid kunden i fokus. Vid utmaningar ser du möjligheter och du har en god planering- och organisationsförmåga.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. För att vara aktuell för tjänsten måste du även vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Ansök gärna redan idag då intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeUtesäljare
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till denna tjänst som utesäljare med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som utesäljare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2022-05-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

C/CE-chaufförer sökes för sommarvikariat i Falköping!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker två personer till tjänsten som distributionsförare i Falköping.

2022-05-19

Mer info

Truckförare sökes på deltid till brädgård i Eskilstuna

Arena Personal Sverige AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Eskilstuna.

2022-05-24

Mer info

Studenter sökes för sommarjobb på lager i Enköping

Uniflex Sverige AB söker tio personer till tjänsten som lagerarbetare i Enköping.

2022-05-23

Mer info