Jobba extra som personlig assistent - flera tjänster

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Nu söker vi dig som vill jobba extra som personlig assistent. Är du en ansvarsfull, lyhörd, flexibel och kreativ person, som har lätt för att skapa tillit? Då kan kanske just du är den vi söker!

Om tjänsten

Vi söker timvikarie till flera av våra uppdrag i Jönköping. Våra uppdragsgivare är barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar och har olika behov av assistans. Arbetet som personlig assistent är varierat, meningsfullt och utvecklande.

Du kommer jobba nära uppdragsgivaren och ger stöd och hjälp med det mesta. Arbetsuppgifter kan vara allt från omfattande omvårdnadsbehov till att assistera vid arbete, aktiviteter och fritidsaktiviteter.

Vi söker personer som speglar vår mångfald vad gäller ålder, kön, erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag.

Vad krävs’

Du som söker är en trygg person som har förmågan att visa respekt, lyhördhet och empati. Du är tydlig och strukturerad men kan samtidigt vara flexibel i ditt arbetssätt och kan stundtals hantera ett högt tempo.

Utbildning eller erfarenhet från vård, omsorg eller socialt arbete är meriterande. Störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Goda kunskaper i svenska är ett krav för att kunna kommunicera och dokumentera.

Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen. För anställning hos Kooperativet Olja krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

I varje uppdrag finns en arbetsledare som säkerställer en bra arbetsmiljö och en god kommunikation.

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta HR-koordinator Hanna Brunius via mejl hanna.brunius@kooperativetolja.se

Om det skulle vara aktuellt med arbete hos barn krävs utdrag ur belastningsregistret. Beställ utdrag redan nu på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ eftersom det kan ta en stund.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnOberoende Liv i Jönköping, Olja, Ek För
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer7164280534
Typ av anställningVanlig anställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Oberoende Liv i Jönköping, Olja, Ek För söker en person till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Oberoende Liv i Jönköping, Olja, Ek För skickar du in din ansökan senast 2021-11-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Extra jobb som personlig assistent 1 dag i veckan hos 17-årig kille

Frösunda Personlig Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Nässjö.

2021-10-14

Mer info

Är du universitetsstudent och vill jobba extra som personlig assistent?

Myrberga Resurs AB söker tre personer till tjänsten som personlig assistent i Uppsala.

2021-10-18

Mer info

Extrajobb som personlig assistent hos 9-årig fantastisk tjej!

God Assistans i Mitt AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Stockholm.

2021-10-21

Mer info