Extrajobb till ICAs lager i Kallhäll

Publiceringsdatum: 2021-01-13

Arbetsbeskrivning

Studerar du och vill dryga ut studentkassan och säkra sommarjobbet 2021? Eller arbetar du kanske deltid och vill ha ett extrajobb? Söker du arbete på heltid hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Vi söker noggranna medarbetare som vill arbeta extra på ICAs lager i Kallhäll med orderplock och truckkörning, därför måste du ha truckkort med behörighet för A1. Arbetstiderna varierar mellan klockan 05.00-24.00. Att kunna vara på plats klockan 05.00 är ett krav. 

Ansvarsområden

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta hos ICA.

Utifrån en order plockar och packar  du i ordning varje enskild butiks beställning i burar med truck. Därefter kör du dem till en uppställningsplats efter anvisade plockslingor. Kallhälls lager är ett kyllager med en temperatur på +2 till +14 grader.

Arbetstider

Extrajobb ca 2-3 pass/vecka. Lagret har öppet alla dagar kl 05.00-24.00, även helgarbete förekommer. Heltid under sommaren 2021 under ca vecka 28-32.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta med kroppen, arbetet består av många lyft och vissa tunga lyft förekommer. Schema planeras en vecka i taget och du kan komma att bli bokad på dina pass med kort varsel, vi fäster därför stor vikt vid flexibilitet. 

  • Kan medverka under hela utbildningsperioden som är en vecka heltid. 
  • Truckkort för A1 (låglyftande plocktruck)
  • Arbeta heltid under sommaren, ca vecka 28-32
  • Slutfört gymnasiet eller innehar relevant arbetslivserfarenhet 
  • Är flexibel med arbetstider och kan arbeta  2-3 pass/vecka, både morgon och kväll. (ej endast helg)
  • Studerar eller har annan sysselsättning på minst 50%
  • Talar och läser svenska obehindrat
  • Kunna starta arbeta kl 05.00

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi endast tar emot ansökningar via annonsen.

Om företaget

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeLagerarbetare

Ansökan

Randstad AB söker fem personer till denna tjänst som lagerarbetare med placerings i Järfälla. Om det låter intressant att arbeta som lagerarbetare hos Randstad AB skickar du in din ansökan senast 2021-02-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Extrajobb till ICAs lager i Kallhäll

Randstad AB söker fem personer till tjänsten som lagerarbetare i Järfälla.

2020-11-18

Mer info

Ledigt extrajobb på Lindex lager i Partille!

Manpower AB söker fem personer till tjänsten som lagerarbetare i Partille.

2020-08-19

Mer info

Extrajobb som lagerarbetare till Jordbro

Logent AB söker fyra personer till tjänsten som lagerarbetare i Haninge.

2020-09-28

Mer info