Personliga assistenter sökes till Göteborg med omnejd

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Letar du efter möjligheter att arbeta inom yrken med social inriktning? Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi söker just nu efter en personlig assistent och du kan vara den de letar efter. Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi söker efter en ny anställd på deltid under 6 månader eller längre som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Göteborg som är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom personlig assistent-branschen, har Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi just nu tre lediga jobb som kan vara av intresse. Bli en del av Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi genom att ansöka till jobbet som personlig assistent senast lördag den tjugofemte november 2023.


Jobbannons

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska. 

Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga går i pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnGöteborgskooperativet För Independent Living, Gi
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer7164446762
Typ av anställningVanlig anställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi söker tre personer till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi skickar du in din ansökan senast 2023-11-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Butikssäljare till Circle K i Göteborg med omnejd

Manpower AB söker en person till tjänsten som bensinstationsbiträde/servicebiträde i Göteborg.

2023-11-01

Mer info

Receptionist sökes till flexibelt extrajobb i Göteborg

Middlepoint AB söker en person till tjänsten som kontorsreceptionist i Göteborg.

2023-09-26

Mer info

Personliga assistenter sökes till en 17 årig tjej i Umeå

Assistera Skandinavien AB söker två personer till tjänsten som personlig assistent i Umeå.

2023-11-17

Mer info