Extrajobb på terminal i Härryda med nattskift

Publiceringsdatum: 2022-06-23

Är du en arbetsvillig student som vill ha ett extrajobb med nattskift? Trivs du i lagermiljö och i nära samarbete med kollegor? Då kan detta vara ditt nästa extrajobb!

För vår kunds räkning söker vi studenter som vill arbeta extra som terminalarbetare i Härryda. Arbetsuppgifterna består av sortering samt plock och pack av paket och gods på en logistikterminal och innehåller en del tunga lyft och ett högt arbetstempo.

Tjänsten är på deltid och denna annons gäller dig som vill jobba på vår kunds nattskift, vilket har arbetstiderna 00.00-06.15 tisdag-lördag. Som deltidsanställd hos oss är det viktigt att kan arbeta i snitt 2-3 pass i veckan. En del arbetspass kan fastställas med kort varsel så vi ser gärna att du är flexibel. Uppdraget beräknas starta omgående och du får en betald introduktion i samband med start.

För detta uppdrag kommer du vara anställd hos StudentConsulting men arbeta som konsult hos vår kund.

Din profil

Vi söker dig som är flexibel och har möjligheten att ställa upp med kort varsel. Du är uthållig, pålitlig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Vidare är det viktigt att du är en person som tar eget ansvar, är noggrann, stresstålig och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en mycket god fysik och att du inte är rädd för att ta i.

Arbetsplatsen präglas av en kamratlig stämning och nära samarbete kollegor sinsemellan, vilket du också kommer bidra till.

Krav för tjänsten:

  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, vilket kan vara studier eller annat jobb
  • Kunna jobba 2-3 pass i veckan (kl. 13.00-22.00 tisdag-lördag)
  • God fysik då det förekommer tunga lyft

Låter detta spännande? Sök redan idag då behovet är omgående och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Om jobbet

Antal tjänster4
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTerminalarbetare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fyra personer till denna tjänst som terminalarbetare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som terminalarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2022-07-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Extrajobb som lagermedarbetere / terminalmedarbetare Natt i Jönköping

Pokayoke AB söker fem personer till tjänsten som lagerarbetare i ospecificerad arbetsort.

2022-06-13

Mer info

Extrajobb på tvätteri

Arena Personal Sverige AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Eskilstuna.

2022-06-18

Mer info

Lagermedarbetare på deltid till kund i Eskilstuna

Randstad AB söker tio personer till tjänsten som lagerarbetare i Eskilstuna.

2022-06-23

Mer info