Välbetalt extrajobb på landvetter flygplats

Publiceringsdatum: 2021-01-13

Vi söker nu ännu fler studenter till Academic Works studentpool hos vår kund ute på landvetter! Är du student och känner att du vill dryga ut studentkassan med ett välbetalt extrajobb? Söker du ett fysiskt arbete som inte krockar med viktiga föreläsningar och seminarier? Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker efter nya taggade studenter till vår studentpool ute på Landvetter! Som terminalarbetare arbetar du efter behov, men ska kunna ligga tillgänglig minst 2 pass/vecka. Du kommer bli en del av vår studentpool där vi ser att du finns tillgänglig att boka upp dig på 2 pass varje vecka.

Arbetspassen är förlagda på vardagar kl. 04.00-08:00 och kl. 16.00-21:30 där vi ser att du kan arbeta både morgon och kväll.

Du kommer bli en del av en arbetsgrupp med riktig härlig stämning och teamkänsla. För dig som visar intresse finns möjlighet att på sikt ta extra ansvar och utvecklas i rollen och på företaget. Det finns även möjlighet till att få arbeta extra över sommar och andra storhelger.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

ARBETSUPPGIFTER

Som terminalarbetare jobbar du med varierande uppgifter; du tar hand om inkommande försändelser från både flyg samt lastbil och sköter tillsammans med resten av teamet hela arbetsprocessen fram till lastning av kurirbilar. Du jobbar i tätt samarbete med resten av gruppen i ett periodvis högt tempo.

Du kommer till exempel att arbeta med:

 • Pall- och pakethantering
 • Sortering och lastning
 • Scanning av paket
 • Lastning av kurirbilar

VI SÖKER DIG SOM

 • Har egen bil och körkort
 • Kan arbeta både morgon- och kvällspass
 • Har minst sex månaders arbetslivserfarenhet.
 • Har minst 1 år kvar på dina eftergymnasiala studier, du studerar alltså på t.ex. Högskola, Universitet eller Yrkeshögskola. Detta vill vi ska framgå tydligt i din ansökan.
 • Talar och förstår svenska obehindrat då detta krävs i de dagliga arbetsuppgifterna.

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet från en liknande tjänst.
 • Innehar truckkort för motviktstruck.

Tjänsten passar dig som är noggrann, flexibel och självgående. Vi tror att du är lättlärd och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Eftersom arbetet kan innefatta en hel del tunga lyft är det fördelaktigt om du är i god fysisk form. Vi ser också att du är öppen, social och inte har några problem med att jobba ihop i grupp.

ÖVRIG INFORMATION

Kundens terminal ligger i anslutning till Landvetter flygplats. Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser, samt att ett utdrag ur belastningsregistret från Polismyndigheten kommer att efterfrågas. Vi kommer även behöva göra en 5-års kontroll, vilken också är av säkerhetsskäl.

 • Start: Efter överenskommelse.
 • Omfattning: Vid behov, minst två pass i veckan
 • Placering: Göteborg, Landvetter
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbgj01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeTerminalarbetare

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som terminalarbetare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som terminalarbetare hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2021-02-13.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Välbetalt extrajobb på landvetter flygplats

Academic Work Sweden AB söker en person till tjänsten som terminalarbetare i Göteborg.

2020-11-26

Mer info

Välbetalt extrajobb för studenter på Dagabs lager i Hisings Backa

Svenska Storesupport Bemanning AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Göteborg.

2020-10-08

Mer info

Ledigt extrajobb på lager i Landvetter!

Manpower AB söker tre personer till tjänsten som lagerarbetare i Göteborg.

2020-10-21

Mer info