Extrajobb / deltid / administratör / receptionist

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på initialt sex månader där du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Nynas. Chans till förlängning finns.

Om företaget:

Företaget är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket bland annat används som bindemedel vid asfaltläggning. På Göteborgs raffinaderiet får du arbeta på en mindre arbetsplats och samtidigt tillhöra ett stort företag där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen.

Arbetsuppgifter

Som receptionist på företaget är du den första kontakten för anställda, kunder och besökare via receptionen och växeln. Rollen innebär att du tillhandahåller service till samtliga avdelningar inom raffinaderiet i Göteborg. Dina arbetsuppgifter varierar och berör allt ifrån att ta emot besökare och informera om säkerhetsföreskrifterna på raffinaderiet, till att hålla ordning på och tillse att kontorsmaterial finns. Du svarar dessutom för ordning och reda i de allmänna utrymmena inom administrationsbyggnaden och sköter skyddsutrustningen som finns för utlåning.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

  • Pågående eftergymnasial utbildning eller annan huvudsaklig sysselsättning
  • God datorvana
  • God svenska i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av ett serviceinriktat yrke eller administration.

Vi söker dig som är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och som trivs med att ge god service till andra. Du har förmågan att hålla och skapa struktur då du arbetar med flera olika arbetsuppgifter parallellt och dessutom är du mycket noggrann med detaljer i det dagliga arbetet. Vidare motiveras du av att möta olika typer av personer och är trygg i kontakten med nya människor.

Övrig information:

Start: Omgående

Plats: Göteborg

Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administration, admin, receptionist, reception, service, sommarjobb, extrajobb, student, studentjobb, Göteborg

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeKontorsbiträde

Ansökan

Bravura Sverige AB söker en person till denna tjänst som kontorsbiträde med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som kontorsbiträde hos Bravura Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2021-01-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Extrajobb / deltid / administratör / receptionist

Bravura Sverige AB söker en person till tjänsten som kontorsbiträde i Göteborg.

2021-01-13

Mer info

Student / extrajobb / deltid / administratör / finska

Bravura Sverige AB söker en person till tjänsten som administrativ assistent i Göteborg.

2020-11-05

Mer info

Kundmottagare/receptionist - extrajobb!

VKDB Sverige AB söker en person till tjänsten som kundtjänstmedarbetare i Örebro.

2020-11-02

Mer info