Teamledare till DHL!

Publiceringsdatum: 2020-09-15

Vad gör man som Teamledare?

Du kommer främst att säkerhetsställa leveransen och att skiftet är bemannat med personal. Detta gör du med hjälp av telefon och dator som du får från oss. Vid behov behöver du stötta ditt team genom att själv arbeta med plock och pack samt att köra truck. Det är ett stundtals fysiskt jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med ambitiösa, drivna och engagerade kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning. Aktuella arbetstider är förlagda mellan måndag-fredag och kvällstid.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:

 • hitta ersättare vid sjukdom
 • fördela arbetsuppgifter
 • utbilda ny personal
 • rapporter veckovis till konsultchefen
 • packa och plocka varor
 • lossa och sortera gods

Är du en person som gillar att jobba i team där samarbete och prestation är viktiga ledord? Då har du hittat rätt! Vi söker nu en teamledare med stort engagemang för varierande arbetsuppgifter och som inte är rädd för att smutsa ner fingrarna. Du trivs i en ledarskapsroll och kan ta stort ansvar på arbetsplatsen.

Vilka personliga egenskaper är viktiga?

Till den här tjänsten söker vi dig som trivs av att vara runt människor och kan naturligt ta en ledande roll. Du behöver vara coachande i ditt arbetssätt och kunna utveckla personalen till att alltid bli bättre! Detta gör du med hjälp av din goda kommunikationsförmåga. Viktigt är också att du gillar att jobba fysiskt samt arbeta i ett högt tempo! Du bör inte vara rädd att hugga in där det behövs!

Vi söker dig som:

 • har god fysik
 • har erfarenhet av lagerarbete
 • har god förmåga att uttrycka dig på svenska
 • har truckkort A och B
 • har ett eget driv
 • vill utvecklas i rollen som teamledare

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeTerminalarbetare

Ansökan

Manpower AB söker en person till denna tjänst som terminalarbetare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som terminalarbetare hos Manpower AB skickar du in din ansökan senast 2020-10-13.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Ledigt extrajobb på Lindex lager i Partille!

Manpower AB söker fem personer till tjänsten som lagerarbetare i Partille.

2020-04-23

Mer info

Sök höstens roligaste extrajobb – danslärare för barn i Partille

Be Sporty Utbildning AB söker två personer till tjänsten som ungdomsinstruktör/ungdomstränare i Partille.

2020-04-16

Mer info

Sök höstens roligaste extrajobb – idrottsledare för barn i Partille

Be Sporty Utbildning AB söker två personer till tjänsten som ungdomsinstruktör/ungdomstränare i Partille.

2020-04-16

Mer info