Kockar och köksbiträden sökes till förskole/skolkök i Boden!

Publiceringsdatum: 2021-10-14

Är du utbildad kock/kokerska eller har erfarenhet av att jobba som köksbiträde? Är du kreativ, samarbetsvillig och brinner för att laga bra mat till barn och ungdomar? Då kan detta vara något för dig!

Vi söker i första hand utbildade kockar/kokerskor till Bodens kommuns skolkök och förskolekök, men vi söker även erfarna köksbiträden. Har du kanske arbetat i restaurangbranschen och är nyfiken på hur det fungerar i skolköken och förskoleköken? Då är detta en möjlighet för dig!

Vi ser gärna att du har möjlighet att kombinera tjänsten i kök med att jobba på förskola, fritids eller skola för att vi ska kunna tillsätta vikarier där behovet är som störst.

Vi erbjuder i första hand extrajobb men vi kan erbjuda hel/deltid om man även vill arbeta i barngrupp.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till Bodens kommun. Arbetet utförs främst på vardagar men även helgarbete förekommer i vissa kök.

Då det finns vikariebehov inom hela Bodens kommun ser vi gärna sökande som kan tänka sig arbeta även i Harads, Unbyn och Gunnarsbyn.

Din profil

Du som söker ska vara flexibel, ansvarstagande och strukturerad. Det förekommer både ensamarbete och arbete tillsammans med kollegor, det är därför viktigt att du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp samt att du har god samarbetsförmåga.

Eftersom arbetsplatserna är förlagda runt om i hela Bodens kommun är det en fördel om du har körkort och tillgång till bil.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från Polisens belastningsregister. Vi rekommenderar att du beställer ett sådant redan nu genom länken nedan: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Låter detta som jobbet för dig? – Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeKock, storhushåll
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker två personer till denna tjänst som kock, storhushåll med placerings i Boden. Om det låter intressant att arbeta som kock, storhushåll hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2021-10-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Medarbetare sökes till butik i Jönköping!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker tre personer till tjänsten som butikssäljare, fackhandel i Jönköping.

2021-10-19

Mer info

Personlig assistent sökes till 39-årig man i Linköping

Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Linköping.

2021-10-19

Mer info

Allakando läxhjälp Partille, privatlärare 1 lektion/vecka

Allakando AB söker en person till tjänsten som jobbcoach/utbildningscoach i Partille.

2021-10-20

Mer info