Jobba som Underhållstekniker via Manpower i Bengtsfors!

Publiceringsdatum: 2022-06-16

Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Manpower har just nu flera spännande uppdrag hos våra kunder i Bengtsfors med omnejd. Vänta inte med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Arbetsuppgifter

Som underhållstekniker arbetar du med och har det huvudsakliga ansvaret för den dagliga översynen och underhållet av vår produktionsutrustning; dels genom att åtgärda störningar, dels genom att förebygga att nya störningar uppstår. Din uppgift är att serva, underhålla, felsöka samt förbättra en stor variation av processmaskiner vilket kräver bred kompetens och erfarenhet av mekaniskt- och elektriskt underhållsarbete. Visst underhåll av fastighet hör också till tjänsten. Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor bär ansvaret för att det underhållsarbete som efterfrågas genomförs.

Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med inre skötsel, drift och kontroll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med drift och underhåll, skötsel av lokaler och fastigheter och fysiskt arbete.

Vi söker dig som

  • har god fysik
  • dokumenterad erfarenhet av maskinunderhållsarbete eller arbete av motsvarande karaktär
  • har B-körkort och tillgång till egen bil
  • har fyllt 18 år
  • har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • erfarenhet av arbete med pneumatik, hydraulik, värmesystem

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josephine Nilsson via mejl josephine.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnManpower AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5563481588
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUnderhållsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Manpower AB söker två personer till denna tjänst som underhållsmekaniker med placerings i Bengtsfors. Om det låter intressant att arbeta som underhållsmekaniker hos Manpower AB skickar du in din ansökan senast 2022-07-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Jobba som Servicetekniker | via Manpower | Grängesberg

Manpower AB söker en person till tjänsten som diversearbetare i Ludvika.

2022-07-14

Mer info

Jobba som Lagermedarbetare via Manpower i Sundsvall

Manpower AB söker fem personer till tjänsten som lagerarbetare i Sundsvall.

2022-07-12

Mer info

Jobba som koordinator via Manpower

Manpower AB söker en person till tjänsten som personaladministratör/personalassistent i Stockholm.

2022-07-22

Mer info