Pensionärer sökes till julkortssortering!

Publiceringsdatum: 2021-11-25

Är du pensionär och söker ett extrajobb i december? Är du dessutom noggrann och tycker om ordning och reda? Då har vi jobbet för dig!

Under december månad kommer det vara full fart hos vår kund och miljoner julkort ska nå sin destination. Det medför att vi söker mycket personal som kan arbeta runt datumen 9-23 december, men som även är intresserad av att börja jobba extra redan i November. Tjänsten innefattar dag, kväll och/eller natt, utifrån vad du är intresserad av. Dagskiften är preliminärt lagda 06.30-15.00, kvällsskift 15.00-22.00 och nattskiftet är 22.00-06.30. I regel arbetar man cirka 3-5 timmars pass, men längre pass kan också förekomma.

Du kommer arbeta tillsammans med många andra julkortssorterare. Arbetsuppgifterna består främst av att sortera julkort manuellt, men kan också innebära att du får jobba på olika stationer på terminalen.

Upplärning kommer ske under hösten, kring november/december månad. Du kommer vara inbokad på schema, men kan också bli inringd med kort varsel vid till exempel sjukfrånvaro. Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Du har möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Vi ser att du kan jobba minst 2 pass i veckan under terminerna & upp till heltid under lov.

Då arbetsplatsen är belägen i Alvesta är det en fördel om du bor i närheten. I och med bra pendlingsmöjligheter så är det dock inget hinder om du bor i övriga Småland med omnejd.

Din profil

Vi söker dig som uppfyller följande kriterier:

  • Är fyllda 65 år eller äldre
  • Är noggrann och gillar ordning och reda.
  • Har goda kunskaper i det svenska språket.
  • Trivs att arbeta med monotona arbetsuppgifter.
  • Har ett belastningsregister utan anmärkningar.

Vi ser gärna att du bor i närheten av Alvesta så att du på ett lätt sätt kan ta dig till arbetet.

Är du den vi söker? Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och anställer under hösten. Söker gör du via www.studentconsulting.se

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Om jobbet

Antal tjänster5
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTerminalarbetare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fem personer till denna tjänst som terminalarbetare med placerings i Alvesta. Om det låter intressant att arbeta som terminalarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2021-12-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Pensionärer sökes till julkortssortering!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fem personer till tjänsten som terminalarbetare i Nässjö.

2021-11-29

Mer info

Medarbetare till industri sökes!

Aktiv Bemanning i Småland AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Värnamo.

2021-10-25

Mer info

En gaming-intresserad avlösare sökes till en 8-årig tjej i Årsta

Bonzi Personligt Stöd AB söker en person till tjänsten som ledsagare i Stockholm.

2021-10-18

Mer info