Studenter sökes för Extraarbete inom lager

2018-01-13

Dina arbetsuppgifter

Är du student och behöver extra pengar samt vill ha sommarjobbet löst? Då har vi extrajobbet för dig!

Vi söker nu dig som studerar minst 50 % och känner att du har möjlighet att jobba extra vid sidan av dina studier.

Huvuduppgifterna kommer vara plock och pack samt sedvanligt lagerarbete. Du kommer vara anställd av Maxkompetens men uthyrd till vår kund i Växjö.

Uppdraget är extra vid behov på ca 2-3 dagar i veckan.

Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola eller Komvux.

Din profil

Som person är du är noggrann, snabb och engagerad. Vi förutsätter även att du är flexibel och ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel. Liknande erfarenheter är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil.

Är du den vi söker? Sök redan idag då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag

2018-02-08

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lagerarbetare hos Maxkompetens Konsult i Växjö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Maxkompetens Konsult
Framtidsvägen 12
35257 Växjö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Lisa Andersson0470 78 80 51

Till webb­ansökan 

Mer information