Engagerade studenter med truckkörkort sökes till uppdrag inom lager

2018-01-12

Dina arbetsuppgifter

Är du student och vill ha ett extrajobb under studietiden samt ha sommarjobbet löst?

Har du truckkort och erfarenhet av arbete inom lager? Vill du skaffa dig arbetslivserfarenhet och referenser som kan vara till nytta när du är färdig med dina studier?

Då är detta tjänsten för dig!

Din profil

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära orderplock med truck.

Som person är du är noggrann, snabb och engagerad.

Som student kan sysselsättningsgraden variera men kravet är att du ska kunna arbeta minst två dagar i veckan. Uppdragens arbetstider är framförallt förlagda på vardagar, mellan 07-16

Till denna tjänst söker vi dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola eller Komvux. Du kommer att vara anställd som konsult av oss på Maxkompetens och vara uthyrd till vår samarbetes kund i Alvesta kommun.

Välkommen med din ansökan idag!

Sista ansökningsdag

2018-02-02

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Truckförare hos Maxkompetens Konsult i Växjö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Maxkompetens Konsult
Framtidsvägen 12
35257 Växjö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Lisa Andersson0470 78 80 51

Till webb­ansökan 

Mer information