Studie- och yrkesvägledare i Varberg

2019-01-09

Studie- och yrkesvägledare i Varberg

Studie- och yrkesvägledare i Varberg

Har du ett stort personligt engagemang och genom ditt coachande förhållningssätt vill hjälpa vuxna till studie- och yrkesval? Vill du vara en del av ”västkustens kreativa mittpunkt”? Då har vi uppdraget för dig!

Arbetsbeskrivning

I din roll som studie- och yrkesvägledare kommer du att vägleda vuxna till studier eller yrken. Vägledningen sker genom vägledningssamtal, både bokade besök men även i en drop-in verksamhet. Dessutom kommer du i tjänsten att tillsammans med externa aktörer såsom kommunen, arbetsförmedlingen och utbildningsamordnare samarbeta för att vägleda vuxna.

Du kommer även att både ge och få stöd av dina SYV-kollegor som en del av det kollegiala lärandet.

Omfattning: Uppdraget är en visstidsanställning på heltid med start i mars 2019 fram till årsskiftet 2019/2020.

Du kommer att:

• vägleda vuxna till yrke eller studier 

• samarbeta med externa aktörer för att vägleda vuxna

•möta människor från olika kulturer och tillvarata deras erfarenhet och kompetens

• stödja och handleda i det kollegiala lärandet

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för uppdraget har du tidigare erfarenhet och kunskap av att arbeta med vuxnas lärande. Som person tror vi att du är engagerad, positiv och flexibel. Du vill vara en del av verksamhetens utveckling samt arbeta med att vägleda vuxna till yrkesval eller studier. Utöver detta är du en lagspelare och arbetar gärna tillsammans med andra – men har inga problem att skifta fokus och arbeta självständigt när det krävs.

För att klara uppdraget behöver du:

Mer information

•examen från Studie- och yrkesvägledar- 

programmet eller liknande utbildning 

• arbetslivserfarenhet och god erfarenhet från 

aktuell verksamhet 

• vara omvärldsorienterad

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-02-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Martin Menninge, martin.menninge@randstad.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Studie- och yrkesvägledare hos Randstad AB i Varberg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Randstad AB
Birger Svenssons väg 34
43240 VARBERG

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Martin Menningemartin.menninge@randstad.se

Till webb­ansökan 

Mer information