Extraarbete som Maskinoperatör till Chokladfabrik

2018-05-16

Vi söker flera Maskinoperatörer för extraarbete till Chokladfabrik i Upplands Väsby. Vi ser att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis att du är student eller egenföretagare. Har du dessutom intresse för produktionsarbete och teknik? Då är tjänsten som Maskinoperatör på deltid något för dig!

Om tjänsten

Som Maskinoperatör på deltid kommer du att utföra linjearbete i vår kunds produktion och du kommer att ingå i vår arbetspool och kan välja bland erbjudna pass som Maskinoperatör. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av manuell packning, hantering av livsmedel och renhållning av fabriken samt kontroll av linjen och se till att allt flyter på i önskad takt. Vidare kan det komma att ingå truckkörning på arbetsplatsen och det är därför meriterande om du har truckkort och truckvana. Då företaget stundtals har toppar i produktionen söker de Maskinoperatörer som kan hoppa in och arbeta med kort varsel. Arbetspassen är förlagda på vardagar och arbetstiderna kommer att vara enligt 3-skift, det vill säga kl.0600-1430, kl.1430-2300 och kl.2300-0600.

I din roll som Maskinoperatör på deltid kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Linjearbete i produktion

- Kontroll av flöde

- Renhållning av fabrik

Om dig

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis via studier, distansstudier eller annat arbete och vill jobba deltid, omkring 2-3 pass i veckan. För att vara aktuell i rollen som Maskinoperatör på deltid ska du kunna arbeta varierande tider, då du kommer att arbeta olika skift. Du förstår vikten av att varje steg i produktionen fungerar ultimat och ser meningen med alla arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har truckkort då det kan förekomma truckkörning i arbetet.

Vidare ser vi att du är nyfiken, driven och prestigelös. Du har en vilja att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och gillar att få testa på nya arbetsmoment.

Viktigt för tjänsten är att du:

- Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel samt arbeta varierande arbetstider

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som Maskinoperatör på deltid är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.

Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Mer information

Om ansökan

Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen

att kontakta ansvarig rekryterare:

Athina Bagiopoulou via 073-684 70 08.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Extraarbete, Maskinoperatör, Produktion, Upplands Väsby, Adecco

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Maskinställare hos Adecco Sweden AB i Upplands Väsby genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Adecco Sweden AB
Svetsarvägen 8
17141 SOLNA

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Athina Bagiopoulou

Till webb­ansökan 

Mer information