Extrajobb som budbilschaufför med start omgående

2019-05-14

Vi söker dig med hög servicenivå och god lokalkännedom för ett trevligt extrajobb som budbilsförare!

Vår kund har en stor kundkrets bestående av företag i Sundsvall med omnejd. Arbetet som budbilsförare innebär att leverera och fylla på färskvaror enligt bestämda rutter. Du kommer anställas av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till vår kund. Arbetstiderna är 06:30-11:30 resp. 06:30-11:00 måndagar och onsdagar där du kör varannan vecka. Möjlighet till att kombinera detta jobb med andra uppdrag via StudentConsulting finns. Uppdragsstart enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Din profil

r du student bör du ha minst 1 år kvar av dina studier, då vi ser långsiktigt på detta uppdrag.

Vi söker dig som studerar eller har en deltidsanställning om minst 50%. Du har god möjlighet att påverka ditt studie- eller arbetsschema. Detta är ett krav och kan vi ej gå vidare med sökanden som inte uppfyller detta.

Har du haft likande jobb innan är det meriterande. B-körkort är förstås ett krav och tillgång till bil underlättar då du hämtar varor och företagsbil på Skönsmon.

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Mer information

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Budbilsförare hos StudentConsulting i Sundsvall genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

StudentConsulting
Esplanaden 10, våning 4
85232 Sundsvall

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ida Holmersundsvall.harnosand@studentconsulting.com

Till webb­ansökan 

Mer information