Norsk-talande Mystery Shopper för en resa i Norge november-december

2018-11-08

Som Mystery Shoppers besöker vi våra kunders butiker, serviceställen och försäljningsställen. Vi iakttar service, bemötande, hur möjligheter till försäljning tas till vara och mycket mer genom anonyma besök. Besöken återges sedan skriftligt, så det här jobbet är för dig som gillar att skriva.

Nu söker vi en norsktalande Mystery Shopper, som är sugen på att resa till vårt grannland några dagar i slutet av november eller början av december. Reskostnader och restid ersätts du så klart för. Uppdragen som ska utföras är utspridda i flera städer.

För de flesta är Mystery Shopping ett extrajobb så vi tror att det passar bäst för dig som redan har ett jobb eller studier på deltid, som vill ha större omväxling eller vill fylla ut dina timmar av annat skäl. Du kommer behöva en dator med Office-paket för att utföra arbetet. Rapporteringen sker digitalt.

Besöken vi gör återger vi skriftligt. Du måste kunna uttrycka dig väl skriftligt. Gillade du att skriva uppsats i skolan är det här kanske något för dig.

Ansökan skickar du med cv och personligt brev till info@nordicmystery.se.

Mer information

Anställningskrav

-Minst tre år inom hotell, butik, restaurang, kafé eller motsvarande.

-Körkort och gärna tillgång till bil.

-Körvana.

-Datorvana och vana att skriva längre texter.

-Tillgång till bärbar dator med Office.

-God förmåga att uttrycka dig skriftligt på engelska.

-Muntlig norska på konversationsnivå.

Våra Mystery Shoppers är anställda med kollektivavtal, försäkring och timlön. Vi är ett litet privatägt företag. I företagsgruppen ingår även Nordic Mystery Shopping Suomi Oy och Inside Security.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Intervjuare, opinionsundersökning hos Nordic Mystery Shopping Sverige AB i Strömstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Nordic Mystery Shopping Sverige AB
Box 10
73121 Köping

Telefonnummer: 0-0

E-post: info@nordicmystery.se

Mer information