Servicetekniker Uppsala

2019-06-11

Servicetekniker

Varje dag gör Getinge det möjligt för vårdpersonal att rädda liv. Baserat på lång erfarenhet och i nära samarbete med hälso- och sjukvården utvecklar vi innovativa lösningar som finns där både före, under och efter patientens sjukhusvistelse. Allt vi gör grundas på en genuin omtanke om människors hälsa och välbefinnande. Passion är det som driver oss att göra ett bra arbete. Vår kultur genomsyras även av samarbete, öppenhet, ägarskap och professionellt genomförande – värderingar som vi också tror är nyckeln till vår framgång. Att arbeta hos oss innebär att vara en ambassadör för dessa värden och att bidra till att göra verklig skillnad i människors liv.

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av att arbeta med tekniskt avancerade produkter som gör skillnad i människors liv? Tycker du om att arbeta självständigt och gillar struktur?

Vi söker nu servicetekniker till vår kund Getinge som kommer att arbeta i Uppsala med omnejd. Getinge erbjuder en fastanställning från start, vilket ställer höga krav på rätt kompetens. Resdagar förekommer med ca 4-5 övernattningar i månaden.

• Du kommer att utgå från hemmet med egen servicebil och planera din arbetsdag utifrån de uppdrag du blir tilldelad

• Ansvara för att validera, kontrollera och installera samt underhålla steril- och desinfektionsutrustning ute hos Getinges kunder

• Felsökning och reparation på diskdesinfektorer och autoklaver.

• Ansvara för rapportering av service order samt avvikelser till Servicekoordinator

• Administrera och rapportera kring kvalitetsuppföljning

• Skapa och bibehålla god kundrelation hos de kunder du besöker samt ansvara för att arbetet slutförs med kvalitet samt inom rimlig tidsram.

• Produkterna du servar kan vara autoklaver av olika storlekar till diskmaskiner och vattenanläggningar som skapar rent vatten.

Miljön ute hos kunderna styrs av regler och rutiner på hur du får röra dig samt vad du ska ha på dig osv. Som servicetekniker får du gå en utbildning hos Getinges kunder för att säkerställa att detta efterföljs på rätt sätt. Getinges produkter finns i laboratorier samt andra miljöer där extra försiktighet vidtas.

Kvalifikationer

Då större delen av din arbetsdag spenderas ute hos kund ser vi att du dom söker en person med god kommunikationsförmåga och har en känsla för att leverera bra service. Som servicetekniker arbetar du ibland tillsammans med andra kollegor från Getinge. Dock är det största samarbetet tillsammans med kunden ute på siten. Vi söker därför en person som är flexibel och prestigelös med god samarbetsförmåga. I rollen som servicetekniker ansvarar du själv för att slutföra varje uppdrag du påbörjar, detta innebär att struktur och planering är A och O.          

•  Förstår vikten av ett professionellt och serviceinriktat bemötande.

Mer information

• God samarbetsförmåga

• Strukturerad- rollen ställer höga krav på god planering, samt att regler och rutiner efterföljs.

• Ansvarstagande

• Erfarenhet av tekniskt arbete såsom servicetekniker eller felsökare

• Erfarenhet av reparation inom mekanik och elektronik

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-07-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Jennie Roxström jennie.roxstrom@randstad.se [ mailto:jennie.roxstrom@randstad.se ] samt Linda Nyström linda.nystrom@randstad.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Underhållsmekaniker hos Randstad AB i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Randstad AB
Regeringsgatan 65
11156 STOCKHOLM

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Linda Nyström

Till webb­ansökan 

Mer information