Montör Solna

2019-06-11

Montör

Vi söker nu montörer som vill vara med att bidra till att rädda liv. Har du erfarenhet av flödesmontering eller stationerad montering? Vill du jobba med engagerade människor i ett team med god gemenskap? Då ska du söka hit! Kunden är en stor aktör inom medicinsk utrustning som hjälper människor världen över. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning: Heltid, måndag-fredag 7.00-15.45

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med:

• Montering av elektronisk utrustning

• Flödesmontering

• Ritningsläsning

• Slut test

• Stationär montering

Arbetet sker på lina vilket betyder att det är viktigt att du kan anpassa ditt arbetssätt till rådande tempo i produktion. Du kommer utöver montering att arbeta med slut test av färdiga produkter. Detta arbete utförs via dator i system på engelska. Det är därför viktigt att du som söker kan läsa och förstå både svenska och engelska. Då det under hösten är högt tryck i produktionen kan övertid förekomma. Vi söker även montörer som kan arbeta med stationär montering där fokus ligger på kvantitet och kvalitet.

Uppdraget förväntas starta 1 augusti och vara fram till 31 december.

Startadum kan vid behov vara flexibelt men målet är 1/8

Kvalifikationer

Du har läst teknisk linje på gymnasiet och hunnit skaffa dig erfarenhet från liknande arbete. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av flödesmontering och förstår vikten av anpassat tempo i arbetet. Behovet kommer.

• Flexibel

• Noggrann

• God samarbetsförmåga

• Ödmjuk

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer information

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-07-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Linda Nyström linda.nystrom@randstad.se [ mailto:linda.nystrom@randstad.se ] samt Jennie Roxström jennie.roxstrom@randstad.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Montör, el- och teleutrustning hos Randstad AB i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Randstad AB
Regeringsgatan 65
11156 STOCKHOLM

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Linda Nytröm

Till webb­ansökan 

Mer information