Personlig Assistent (Kvinnlig) Extrajobb!

2019-05-14

Vi anordnar personlig assistans för dig som assistansberättigad och bor i Stockholms län.

För att säkerställa kompetens och kvalitet ställs höga krav på aktörer i branschen. Vi är en godkänd anordnare av personlig assistans.

En förutsättning för en god assistans är bra assistenter. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare med anställda som trivs och vill stanna hos oss. Med kollektivavtal genom KFO säkerställer vi schyssta anställningsvillkor och rimlig lön. Vi arbetar löpande med arbetsmiljöfrågor och erbjuder regelbundna personalmöten och medarbetarsamtal. Löneförhandlingar sker årligen. Precis som våra kunder har alla anställda en kontaktperson på företaget som de kan vända sig till med frågor och funderingar kring arbetet, samt jourverksamhet att tillgå vid akuta ärenden utanför kontorstid.

Vi vill vara assistansbolaget som aldrig räds att prova nya arbetssätt. Vi påstår oss inte sitta på kunskap om vad som är bäst för våra kunder utan är alltid öppna för att lära oss nytt. Vi låter våra kunder utforma själv vilka delar av assistansen som vi ska sköta och vilka delar som kunden själv tar hand om. Vi stöttar och vägleder där det behövs och lägger oss inte i där vi inte behövs. Det finns lika många sätt att ha assistans som det finns assistansberättigade.

Lagarna som reglerar personlig assistans är många och de måste alla inblandade förhålla sig till, men det finns också många delar av assistansen som du som assistansberättigad är fri att forma efter dina behov och önskemål. Vi bjuder gärna på vår erfarenhet och vår kunskap men påstår aldrig att vi sitter på svaren om vad som är rätt eller fel för den enskilde.

Hej!

För att söka den här tjänsten behöver du uppfylla nedanstående kriterier. Dessa är en förutsättning för att du ska kunna arbeta som personlig assistent till mig. Jag vill att du i ditt personliga brev berättar hur du tycker att nedanstående passar in på just dig. 

Du som söker tjänsten är:

* Kvinna i åldern 18 år och uppåt.

* Rökfri

" Inte rädd eller allergisk mot katter. Det kommer vara en del av arbetet att vara mig behjälplig med mina katter.

* Kan  jobba Dag 9-17 och/ eller  kväll och natt så väl vardag som helg. Kvällspasset börjar 17.00 och slutar 9.00. Med fyra timmar väntetid mellan 03.00-07.00. Övrig tid är aktiv tid.

* Arbetsplatsen ligger i Sundbyberg och du har inga problem att ta dig dit.

* Lyhörd och har Inga svårigheter att följa så väl muntliga som skriftliga instruktioner.

* Förstår och respekterar att detta INTE är ett vårdarbete där jag ska vårdas och tas omhand. Utan din roll som assistent är att vara mina förlängda armar och ben och ta vid där min kropp fysiskt inte räcker till. Med din fysiska och praktiska hjälp lever jag ett självständigt liv där jag tar eget ansvar för mitt liv och vardag.

*Bekväm med att arbeta ensam tillsammans med mig där jag arbetsleder dig.

* Rörlig och har Inga svårigheter att böja dig ner, sitta på huk eller vara på golvet.

* Medveten om att detta är en vid behov anställning. Du kan alltså bli inringd med kort varsel och med viss framförhållning vid mina oridinarie assistenters frånvaro.

Lite om mig:

Är kvinna på 37 år med en medfödd funktionsvariation bosatt i Sundbyberg.

Jag har en högskoleexamen i omvårdnad. Jag utöver yoga och sjunger i kör och tillbringar mycket tid med mina katter.Jag förflyttar mig med Permobil. Alla förflyttningar görs med lyft. Jag sondmatas via en gastrostomi och nattetid har jag en ventilator som ser till att jag andas när jag sover. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av dessa hjälpmedel då introduktion ges på plats.

Mer information

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Personlig assistent hos Fri Assistans Sthlm AB i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Fri Assistans Sthlm AB
Västgötagränd 5
11828 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Caroline Hanssoncarro_hsson@live.se

Till webb­ansökan 

Mer information