Staffing Service Assistants till Academic Works stockholmskontor!

2019-03-14

Detta är tjänsten för dig som vill ha ett utvecklande extraarbete där fokus ligger på koordinering, problemlösning och kommunikation. Du har i denna roll direktkontakt med några av Academic Works största kunder och blir en viktig del i kontorets fortsatta framgång.

OM TJÄNSTEN

Att vara assistent på Academic Work innebär ett flexibelt extrajobb som under hela studietiden ger dig inkomst, meriterande erfarenheter och många nya kontakter. Assistenterna är vår framtid och vår viktigaste rekryteringsgrund och det finns därmed goda möjligheter att fortsätta växa inom organisationen även efter studietidens slut.

Som assistent på Academic Work har du en viktig roll för vår gemensamma målsättning och utveckling. Rollen ger utrymme för egna initiativ och ansvarstagande och ger dig en värdefull inblick i den rådande arbetsmarknaden. Du blir en del av en stark kultur som genomsyras av energi, hög ambition och mycket hjärta.

Som Staffing Service Assistant har du en nyckelroll speciellt utformad för våra största och viktigaste kunder. Du ingår i vår bemanningsservice som ansvarar för våra studentpooler. Tillsammans med våra kunder planerar du framtida personalbehov, lägger scheman och koordinerar personal. Samtidigt agerar du kontaktperson för våra befintliga konsulter. Detta är en roll med mycket eget ansvar där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Du förväntas bemanna personal efter våra kunders behov, och täcka personalluckor med kort varsel. Du jobbar enskilt under ditt arbetspass men är samtidigt del av ett större team. Tycker du om kommunikation, koordinering och problemlösning så är det här tjänsten för dig

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer till exempel att:

* Ansvara för ett antal kundpooler. I det ingår att tillsammans med ansvarig Consultant Manager och Account Manager utveckla affären genom att följa upp poolerna samt initiera och utföra åtgärder för att nå fullständigt nöjda kunder och konsulter.

* Ansvara för bemanning och schemaläggning av befintliga konsulter utifrån våra kunders behov.

* Arbeta proaktivt tillsammans med kund för att planera behov framåt och kartlägga konsulters tillgänglighet.

* Arbeta med dokumentation över aktiviteter som rör poolerna för att säkerställa kvalitativa processer internt.

VI SÖKER DIG SOM

* Är student och har minst tre terminer kvar av dina studier.

* Är flytande i svenska och engelska, då arbetsuppgifterna kräver det.

* Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt.

* Är strukturerad, självgående och trivs med problemlösning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter men det är inte ett krav.

Som Staffing Service Assistant har du direktkontakt med några av våra största kunder. Tempot är tidvis högt, vilket ställer krav på din förmåga att behålla lugnet under tidspress och lösa utmanande situationer som uppkommer med kort varsel. Då du är länken mellan kunden, konsulten och det interna teamet är en god kommunikativ förmåga en förutsättning för att skapa goda relationer och givande samarbeten.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Deltid, 2 dagar/vecka.

* ARBETSTIDER: Vardagar 07-18 och helger 7-13, flexibelt utifrån studier.

* Lön: Enligt avtal

* Placering: Stockholm vid Norrtull

* Kontaktuppgifter: Johanna Modén johanna.moden@academicwork.se

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionsthlmnord@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Gruppledare för kontorspersonal hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johanna Modén

Till webb­ansökan 

Mer information