Extrajobb som finsktalande researcher till Bogard!

2019-03-14

Är du studerande i dagsläget, kanske inom ekonomi eller juridik, och på jakt efter ett meriterande extrajobb? Talar du finska utan svårigheter och vill få användning för det i ditt arbete? Vi söker nu en finsktalande researcher på deltid till Bogard! Här kommer du att ta dig an en helt ny roll hos företaget och få utlopp för din nyfikenhet och initiativtagande sida.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en finsktalande researcher på deltid till Bogard. Bogard arbetar med att erbjuda sina kunder högkvalitativ PEP-information på den nordiska marknaden. De har sitt kontor på Drottninggatan i Stockholm och här jobbar 3 kollegor i dagsläget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bogard. Uppdraget kommer att vara på deltid och i första hand sträcka sig 2 månader framåt. Det finns chans att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Rollen som finsktalande researcher är ny hos Bogard och är till följd av att de blir allt större och vill utöka sin position på den finska marknaden. Som researcher kommer du arbeta med att göra research av datakällor i Finland. I rollen får du vara med och finna egna vägar för att hitta information och där du själv kommer att vara med och skapa tjänsten och bygga upp databasen på den finska marknaden. Researcharbetet kommer främst att ske via webb, mail och telefon.

Tjänsten passar dig som är nyfiken och initiativtagande och som tycker om att söka information och arbeta självgående.

VI SÖKER DIG SOM

* Studerar på eftergymnasial nivå

* Har mycket goda kunskaper i det finska språket, i både tal och skrift, samt en god förståelse för det finska samhället

* Har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift

 

Det är meriterande om du

 

* Studerar en utbildning inom ekonomi/juridik eller liknande

* Har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

* Har tidigare erfarenhet från en liknande roll

 

Som person är du ansvarstagande och du tar gärna egna initativ och beslut i ditt arbete. Vidare är du strukturerad och du har en god kommunikativ förmåga.

 

 

Övrig information

 

* Start: Omgående

* Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan

* Placering: Drottninggatan, Stockholm

 

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bogards önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

 

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Mer information

 

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

 

OM OSS

 

* Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Bogard AB grundades 2015 och de erbjuder PEP-information med hög kvalitet och korrekt urval på den nordiska marknaden. Med erfarenhet från AML-verksamhet inom banksektorn förstår Bogard vikten av informativa och korrekta datakällor. De vill hela tiden förbättra och förenkla sina kunders KYC-processer vilket de gör genom sin datakvalitet. I rollen som finsktalande researcher blir du en del av ett mindre kontor på Drottninggatan där 3 medarbetare arbetar i dagsläget.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Telefonintervjuare hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Karin Ygge

Till webb­ansökan 

Mer information