Eventvärdar på deltid till stor bank vid Mall of Scandinavia

2019-03-14

Är du student och är ute efter det där roliga och flexibla extrajobbet vid sidan av studierna? Har du tidigare erfarenhet från servicebranschen och möjlighet att jobba allt ifrån en till tre dagar i veckan? Då tror vi att det här kan vara drömjobbet för dig! Vi söker just nu två härliga nya medarbetare till ISS för arbete som eventvärdar på stor bank vid Mall of Scandianvia. Låter det intressant, läs mer i annonsen nedan!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för ISS räkning två eventvärdar till ett flexibelt extrajobb. Du kommer arbeta med olika typer av event på en av Sveriges stor bankers huvudkontor som ligger vid Mall of Scandinavia. I början av uppdraget kommer du få en introduktion för att på bästa sätt komma in i dina arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i ett härligt och energirikt team som älskar att ge absolut bästa service till alla besökare, interna medarbetare samt gäster och det förväntas att även du vill vara med och bidra till detta.

Arbetstiderna är förlagda beroende på när eventen kommer vara och du kommer kunna se när eventen är i vårt schemaläggningssytem. Du kommer alltid ha en nära dialog med din närmsta chef ute hos ISS när du bokar upp dig på pass och i de flesta fall kommer det vara god framförhållning, men det kan även handla om att du ska kunna och vilja hoppa in när exempelvis en kollega blivit sjuk.

Eventen ligger både på dagtid, kvällstid samt under helger, och du förväntas kunna arbeta under olika tider/dagar beroende på när eventen är.

ARBETSUPPGIFTER

Som eventvärd kommer du arbeta tillsammans med flera energiska och professionella kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att vara behjälplig vid olika typer av event och ge absolut bästa service. Eventen kan vara olika allt från konferenser till event som banken anordnar.

Du kommer till exempel att:

* Ta emot besökare

* Hjälpa till med incheckning för eventet

Tjänsten passar dig som är ute efter ett socialt och flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier. Vidare är du prestigelös i ditt arbete och kan hjälpa till genom att hoppa in på andra serviceavdelningar på banken om så skulle behövas.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en pågående utbildning på universitet eller högskola med minst 1 år kvar på din utbildning

* Tidigare har arbetat med service

* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då all intern kommunikation och kommunikation med kunder och besökare sker på båda språken

* Goda kunskaper i Officepaketet

Som person är du självgående i ditt arbetssätt och ser vad som behöver göras. Du är en fena på att samarbeta och hjälper gärna såväl besökare som kollegor. Att välkomna besökare med ett leende på läpparna är med andra ord inga konstigheter för dig. Eftersom du kommer arbeta med internservice är det även viktigt att du är problemlösande och kan vara flexibel i ditt arbetssätt beroende på vad som dyker upp under dagen.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Mars

* Omfattning: 1-3 dagar i veckan, dagtid/kvällstid/helger

* Placering: Mall of Scandianvia, Solna

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

ISS är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i norden. Med sitt breda tjänsteutbud frigör ISS resurser hos både privata företag och offentlig verksamhet.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Receptionist, telefonist hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Stephanie Forsström

Till webb­ansökan 

Mer information