Studerande receptionist sökes till arkitektföretag omgående!

2019-02-09

Vill du få möjlighet att jobba inom ett spännande företag och samtidigt få en inblick i arkitektur? Studerar du möjligtvis ekonomi och är ute efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? Här får du chansen att arbeta på ett häftigt företag i en allt-i-allo roll omringat av 20 stycken arkitekter. Tjänsten är på deltid och urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Alessandro Rippelino Arkitekter en receptionist med en allt-i-allo roll på deltid till deras kontor i centrala Stockholm. Som receptionist bemannar du kontorets reception och tar emot inkommande samtal och besökare. Du kommer även att hjälpa till att stötta upp vid olika möten som kommer att hållas under vardagarna på kontoret samt utför en del administrativa och koordinerande uppgifter på kontoret. Har du även ett intresse inom ekonomi kommer det finnas möjligheter att utöka dina kunskaper inom det området.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt. Det finns goda möjligheter att fortsätta som heltidskonsult efter examen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som receptionist kommer du bland annat att arbeta med;

Du kommer till exempel att:

* Bemanna inkommande samtal och mail

* Förbereda inför möten på kontoret

* Inköpsansvar av diverse artiklar till kontoret

* Posthantering

VI SÖKER DIG SOM

* Studerar om minst 50% vid universitet eller högskola

* Goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift då arbetet innebär kommunikation på språket

Det är meriterande om du har arbetat på en ekonomiavdelning och har erfarenhet av löneadministration och arbetat i systemet maraton. Det är även meriterande om du studerar ekonomi eller liknande utbildning

Som person är du noggrann, självständig och flexibel. Vidare är du serviceminded i rollen då du kommer att ha mycket kontakt med kunder.

* Start: Omgående

* Omfattning: Deltid, 3-5 dagar/vecka

* Placering: Centrala Stockholm

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

https://www.a-ripellino.se/om-oss/

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Ekonomiassistent hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
St: Eriksgatan 121
11343 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ilknur Kaya

Till webb­ansökan 

Mer information