Junior Kommunikatör på deltid till Vero Kommunikation!

2019-01-10

Om CSN-plånboken börjar eka tomt och du är på jakt efter ett meriterande extrajobb inom kommunikation, så har du hittat rätt! I den här rollen får du assistera dina kollegor i deras arbete kopplat till finansiell kommunikation och rådgivning. Således det perfekta jobbet för dig som studerar ekonomi/kommunikation. Vi ser fram emot att höra från dig!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en Junior Kommunikatör på deltid till

Vero Kommunikation med start så snart som möjligt. Företaget startades 2003 av personer som brinner för strategisk kommunikationsrådgivning, ett engagemang som fortfarande sitter i väggarna. Företaget, beläget i hjärtat av ett pulserande Stockholm, består av ett ambitiöst gäng som är både juniora och seniora till karriären. Nedan ser du hur de själva beskriver sig som företag.

”Vi etablerade oss snabbt som en liten men stark aktör – en position vi värnar om. Våra uppdrag är ofta både omfattande, långsiktiga och förutsätter nära kundrelationer. Exempel är löpande IR-rådgivning samt rådgivning vid börsintroduktioner, företagsförvärv och andra transaktioner där kvaliteten på kommunikationen, både internt och externt, är avgörande för framgång. Ibland är projekten kortare - som vid kriser, plötsliga händelser eller när någon bara behöver ett bollplank.”

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vero kommunikation. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig minst fram till april 2019. Bakgrunden till denna öppning är att Vero Kommunikation erhållit ett antal extraprojekt och behöver avlastning.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta cirka 16h i veckan med flexibla tider som du väljer efter vad som passar ditt schema bäst. Du kommer att arbeta från kontoret som ligger vid Humlegården och stötta dina kollegors arbete kopplat till finansiell kommunikation och rådgivning. Vidare kommer du således att se över bland annat års- samt delårsrapporter och se till att översättningar stämmer med mera. Du kommer även att få assistera dina kollegor med annat arbete kopplat till kommunikation, varför det är viktigt att du trivs i en roll som innebär mycket skrivande och arbete framför datorn.

Du kommer utöver ovan till exempel att:

* söka viktig information kopplat till finans- och näringsliv och sammanställa denna

* etablera Powerpoints och presentationsmaterial

Tjänsten passar dig som älskar kommunikation och som vill utvecklas inom finans- och näringsliv. Med den här erfarenheten blir du hetare på arbetsmarknaden än dina kursare efter examen!

VI SÖKER DIG SOM

* studerar ekonomi och/eller kommunikation på eftergymnasial nivå i en takt om minst 50%

* besitter ett starkt intresse för finans och näringsliv

* besitter goda kunskaper i Officepaketet

* har mycket god kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska, i tal och skrift

Det är meriterande men inget krav om du…

* har erfarenhet från en liknande roll

Vi tror att du som ansöker axlar stort ansvar för vad du än tar dig an och har möjlighet att hoppa in extra när om det skulle behövas. Du kommer ha stor nytta av din förmåga att se detaljer och inte lämna något åt slumpen i den här rollen.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: omgående

* Omfattning: Att tydligt beskriva tidsomfattning, hur man bokar sig etc. är extra viktigt för våra deltidskandidater.

* Lön: timlön

* Placering: Engelbrektsplan 2

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vero Kommunikations önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work. under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

I Veros kultur med “Hjärna, Hjärta, Händer, Fötter” agerar juniorkonsulten händer och fötter medan hjärnan och hjärtat får goda chanser att utvecklas. Arbetsuppgifterna varierar beroende på säsong och projekt. Svårighetsgraden och det egna ansvaret stiger snabbt och juniorkonsulten får tidigt erfarenhet av seniora uppgifter. Vi ser fram emot att välkomna dig till teamet!

https://vimeo.com/274477899

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kommunikationsstrateg hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
St: Eriksgatan 121
11343 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johanna Schmidt

Till webb­ansökan 

Mer information