Kundservicemedarbetare på deltid sökes till Björn Borg Retail!

2019-01-09

Vi har ju just lämnat julen bakom oss och som ingen kunnat undgå är julrean i full gång! Just nu söker därför Björn Borg Retail en ny stjärna till sitt kundserviceteam som 2-3 dagar i veckan, vid sidan av sina studier, ska stötta upp under årets arbetstoppar och semestrar. Företaget är en enorm aktör inom nischen ”Sports Fashion” och därför söker vi nu dig som kan leverera förstklassig service, som lever efter värdeorden ”man hjälps åt” och som utan att tveka håller peppen uppe under den obligatoriska fredagsträningen ”Sports Hour”!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Björn Borg Retails räkning en kundservicemedarbetare till sitt trendiga kontor i centrala Stockholm. I januari hoppas det härliga E-Commerce-teamet om 8 personer (varav 3 jobbar med kundservice) få välkomna en kollega som på deltid ska bidra till att fortsatt ge företagets kunder service i världsklass.

Då Björn Borg efter jul drar igång en stor rea brukar inflödet av ärenden från kunder öka, och de önskar att du ska finnas tillgänglig 2-3 dagar i veckan. Vidare under terminerna kommer arbetstoppar förekomma där extra stöttning behövs – likaså sommartid.

Academic Work har ett gott samarbete med Björn Borg sedan tidigare och de konsulter som arbetat på E-commerceavdelningen har trivts fantastiskt bra!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Björn Borg Retail. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig löpande, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med hantering av inkommande ärenden via deras ärendehanteringssystem Zendesk. Det är inget krav att du ska ha arbetat med systemet sedan innan utan dina kollegor kommer att lära upp dig. De har ingen kundservicetelefon utan du och ditt team kommer att arbeta med datorn som verktyg.

Då teamet ansvarar för såväl nationella som internationella kunders ärenden är det viktigt att du behärskar, och känner dig bekväm med, att kommunicera professionellt på engelska. Du kommer att självständigt driva ditt arbete framåt, men självklart ska ni som team finnas där för varandra.

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av service och som önskar kombinera studier med ett flexibelt extrajobb, på ett företag som präglas av fart, fläkt och gott samarbete.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som studerar och har minst ett år kvar av dina studier – detta för att vi månar om ett långsiktigt samarbete. Du bör ha ett flexibelt schema som tillåter arbete 2-3 dagar i veckan. Det är även ett krav att du har obehindrade/mycket goda kunskaper i svenska och engelska, vilket vi nämnt längre upp i annonsen.

De personliga egenskaperna kommer att väga tungt i denna rekryteringsprocess och vi söker dig som är kundfokuserad ut i fingerspetsarna och förstår det mervärde som god service ger. Du är lyhörd, lösningsfokuserad och tar snabbt till dig ny kunskap; både gällande det praktiska arbetet på avdelningen men även gällande produkterna och Björn Borg som företag. Då företaget arbetar med Sports Fashion och har obligatorisk Sports Hour på fredagar ser vi gärna även att du har ett intresse för sport och mode. Sist men inte minst skulle andra beskriva dig som en frisk fläkt som bidrar till god stämning i en arbetsgrupp!

Mer information

Det är meriterande om du…

• Har arbetat i en liknande roll tidigare

Motivera i din ansökan varför just DU passar för denna roll!

Övrig information

* Start: Januari

* Omfattning: Deltid, 2-3 dagar i veckan mellan ca 8-17. Omfattningen kommer variera utefter behov.

* Placering: Tulegatan i Centrala Stockholm

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Björn Borg Retails önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Henrietta Kihlberg

Till webb­ansökan 

Mer information