Studerande butiksmedarbetare till bygghandelsföretaget Optimera i Täby

2018-12-05

Är du en person som brinner för service och letar efter ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna? Har du ett intresse för byggbranschen och är redo att ta dig an nya utmaningar? Vi söker just nu en butiksmedarbetare till Optimeras butiker i Täby och Hagby, låter det intressant? Läs mer nedan och skicka in din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu en butikssäljare som också kommer arbeta på lagret på deltid till Optimeras enheter i Täby och Hagby med omgående start. Detta är en stor möjlighet för dig som vill få erfarenhet från byggbranschen och utvecklas inom sälj- och kundservice i en tjänst som du kan kombinera med studierna. Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs och beskrivs av medarbetarna som en arbetsplats med bra ledarskap och samhörighet där alla hjälps åt.

I den här tjänsten söker vi dig som har eller har ambition att ta truckkort med Optimeras hjälp.

Du kommer att framförallt arbeta i butikerna som ligger i Täby och Hagby, men det kan även förekomma att behovet finns på andra butiker i Norrort-området.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Optimera. Uppdraget är på deltid och sträcker sig minst sex månader framåt men förutsatt att samarbetet fungerar bra för båda parter finns goda chanser att bli förlängd.

ARBETSUPPGIFTER

Som butikssäljare kommer du vara Optimeras ansikte utåt mot kunder och ge dem service av högsta kvalitet. Tjänsten innebär ett ansvar för försäljning, exponering och lagerpåfyllnad i butiken och på lagret. Som en del av detta arbetar du i ett nära samarbete med enhetschef, butiksledare, lagerledare och övriga kollegor på enheterna.

Du kommer även arbeta med:

* Inventering av varor och registrering av lagersaldo

* Kassatjänst

* Utplockning och viss ordermottagning

* Ordning och reda på butiks- och lagerytor

Tjänsten passar dig med talang för service och kundbemötande som vill komma in på ett expansivt bolag i byggbranschen!

VI SÖKER DIG SOM

* Har en pågående eftergymnasial utbildning med minst ett år kvar av dina studier

* Har goda muntliga kunskaper i svenska då det krävs för att kunna kommunicera med kunder

* Det underlättar om du har körkort och tillgång till egen bil för att ta dig till butikerna

Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet från servicerelaterat arbete eller försäljning

* Har truckkort

Som person är du sälj- och serviceinriktad och trivs i en social roll där du är företagets ansikte utåt. Att leverera service av världsklass är därför en självklarhet för dig. Du har ett gott ordningssinne och en förmåga att strukturera upp ditt arbete. Det är även viktigt att du är självgående med drivet att få saker och ting gjorda. För att passa i rollen är du flexibel och kan arbeta och anpassa dig till arbete i flera olika butiker.

Mer information

Övrig information

* Start: Omgående

* Omfattning: Du ska ha möjlighet att arbeta ca. två arbetspass i veckan

* Lön: Ca. 150 kr/h

* Placering: Täby och Hagby

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Optimeras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs och idag finns 47 butiker runtom i Sverige.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Butikssäljare, fackhandel hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Stephanie Forsström

Till webb­ansökan 

Mer information