Administrativ Assistent sökes till Internationellt Finansbolag

2018-12-04

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV!

Ledigt jobb!

Vi söker just nu en erfaren administrativ assistent som kan arbeta i en roll med stort administrativt ansvar i en högpresterande och komplex verksamhet! Om du tycker om utmaningar och högt tempo är detta ett uppdrag för dig!

Vi söker dig som vill arbeta 75% och som kan starta omgående. Vår kund, ett internationellt finansbolag vid Stureplan i centrala Stockholm, önskar dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så som att hålla reda på kontoret och vara ansvarig för att beställa varor, ta emot varor, attestera fakturor och sköta reskontra, se till att det hålls snyggt och rent i kontorslokalen med mera tillsammans med dina andra kollegor i teamet.

I rollen kommer du dessutom arbeta med flera administrativa arbetsuppgifter genom att assistera analytiker med att boka resor och hotell, hantera kvitton och reseräkningar, förbereda inför möten och övrig administration.

Detta är ett konsultuppdrag. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Uppdraget förväntas starta omgående och förväntas pågå minst 6 månader med goda chanser till förlängning.

Kompetens och egenskaper vi söker

Vi söker dig som har arbetat i en administrativ roll tidigare och som är införstådd med att allt kan hända i denna servicefunktion. Du har en godkänd gymnasial utbildning och har troligen studerat några kurser eller en kandidat på högskolenivå eller annan motsvarande utbildning.

Du är mycket kommunikativ i svenska och engelska i tal såväl som skrift. Vår kund arbetat mycket med resebyrån heter CWT (Carlson Wagnolit Travel) och verktyget de använder är Neo, så har du arbetat i någon av de programmen tidigare är det en fördel för dig. I övrigt har du mycket god datorvana och hanterar hela Officepaketet.

Till detta uppdrag söker vi någon som är professionell i sin arbetsroll och som är duktig på att kommunicera med andra på ett bra och föredömligt sätt. Då du kommer att ha kontakt med många inom och utanför organisationen är detta A-O. Du arbetar alltid noggrant och strukturerat. Du är serviceinriktad, orädd och tar många egna initiativ. Du tycker om att komma med förbättringsförslag och alternativa lösningar, men kan också arbeta efter andras idéer. Du förstår vikten av att samarbeta med andra och agerar alltid affärsmässigt.

Mer information

Vad kan vi på Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Vill du veta mer?

Urval och presentationen till kunden kommer ske löpande, så ansök idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexandra Nordeborg på alexandra.nordeborg@manpower.se

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Administrativ assistent hos Manpower i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Manpower
11828
11828 0180

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Alexandra Nordeborg08-452 33 57Alexandra.Nordeborg@manpower.se

Till webb­ansökan 

Mer information