Studentjobb som orderplockare - City Gross E-handelslager i Tumba

2018-12-04

Bor du i närheten av Tumba och vill ha ett fysiskt och aktivt extrajobb att komplettera dina studier eller din huvudsakliga sysselsättning med?Vi söker just nu matkasseplockare med tillträde omgående på City Gross e-handelslager i Tumba!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av orderplock av beställningar via e-handel som du plockar med hjälp av vagn och ett röststyrt plocksystem, för att sedan levereras direkt till kund. En annan arbetsuppgift kan bestå av att du står placerad vid olika stationer och löpande packar ner matvaror, frukt och grönt i kartonger efter City Gross färdiga matkassekoncept. Detta innebär att du kommer vara aktiv under hela ditt arbetspass och därav skall trivas med att vara i rörelse. Temperaturen på lagret är cirka +4 grader eftersom du plockar kyl- och färskvaror.

Arbetstider

City Gross har verksamhet från kl. 05:00 till 14:00. Arbetstiderna är mestadels förlagda påvardagarmed start som tidigastkl. 05:00 alternativt senast kl. 07:00 vilket innebär att du senast kommer sluta kl. 14:00 beroende på starttid. De största dagarna är måndagar,torsdagar och fredagar.Det kan även förekomma arbete under vissa helger.

Vi ser att du vill och kan arbeta 1-3 pass i veckan ochhar som krav att du skall kunna jobba minst ett pass i veckan.Eftersom City Gross har som mest att göra på måndagar så är det en självklarhet attdu skall kunna minst två måndagar i månaden.

Krav/personliga egenskaper

Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent. För att trivas hos oss behöver du vara självgående, ansvarsfull och gilla ett aktivt arbete. Det krävs noggrannhet då ett felplock får direkta konsekvenser för konsumenten.Eftersom du kommer att vara aktiv under hela ditt arbetspass så är det med fördel att du har en god fysik. Tidigare erfarenhet från lager är meriterande men inte ett krav!

Mer information

Om oss

Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet tillKompetens­företagenvia Almega. I Storesupports verksamhet ingår uthyrning av personal inom lager och logistik i dagligvaruhandeln och sällanköpshandeln.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Så skicka in din ansökan redan idag direkt från mobilen!

Varmt välkommen!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lagerarbetare hos Storesupport i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Storesupport
Vretenvägen 2
17154 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Jenny Hanssonjenny.hansson@storesupport.se

Till webb­ansökan 

Mer information