Telefonkommunikatör - extrajobb, kvällstid

2018-02-09

Vill du ha ett viktigt jobb som gör skillnad?  Vi söker telefonkommunikatörer som vill vara med och kämpa för mänskliga rättigheter tillsammans med oss. 

ARBETSUPPGIFTER

Som telefonkommunikatör är dina arbetsuppgifter att prata med människor i telefon för att uppmärksamma orättvisor runt om i världen. Du kommer att ge information om Amnestys viktiga arbete, med syftet att värva nya medlemmar samt höja medlemskapsavgiften för befintliga. Genom samarbete och engagemang hjälps vi åt att bidra till Amnesty Internationals globala arbete med att stärka de mänskliga rättigheterna. Klicka här för att läsa om Amnestys framgångar under 2017.

På Amnesty är vi måna om dig som medarbetare och vi lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas hos oss. Som telefonkommunikatör på Amnesty får du kontinuerlig coachning, samt utbildning i Amnestys arbete, mänskliga rättigheter, retorik och samtalsteknik. Du får också fast månadslön och trygga anställningsvillkor. Arbetet är förlagt kvällstid.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som:

- Är lyhörd och bekväm med att kommunicera via telefon.

- Samarbetar med andra men kan också jobba självständigt.

- Är bekväm med att prata om pengar.

- Motiveras av att arbeta målmedvetet då tjänsten inkluderar resultatkrav.

För att trivas i den här rollen bör du som söker ha ett intresse för mänskliga rättigheter. Du har kunskap inom området eller är intresserad av att lära dig mer. Tidigare erfarenhet av andra ideella organisationer, telemarketing eller försäljning är meriterande, men inget krav.

Mer information

VI ERBJUDER DIG

Utbildning i mänskliga rättigheter och chansen att göra en viktig insats ihop med fantastiska kollegor.Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning tillämpas) och anställningsvillkor enligt kollektivavtal.Fast månadslön (ej provision). Betald semester samt betald ledighet i samband med röda dagar.Kvällsarbete på deltid måndag-torsdag kl. 17-21 och fredag kl. 16-20 samt en utbildningstimme/vecka. 3-5 arbetspass per vecka.

Fackligt ombud för Unionen är Maja Åberg  som nås på telefon 08-729 02 42  och för SACO Teresia Carlgren på telefon 08-729 0210 alt 0761-66 82 00.

För frågor om tjänstens innehåll kontakta Andreas Boström, 0760-50 09 62 alternativt maila till telefonjobb@amnesty.se.

Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan snarast genom att fylla i din epost i nedanstående formulär. Vi tar inte emot ansökningar via epost. 

Amnesty International är en global människorättsorganisation som med gemensamma krafter vill skapa en värld där mänskliga rättigheter gäller alla, nu och i framtiden. Läs mer om Amnesty International på www.amnesty.se.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Medlemsvärvare, intresseorg./Telefonkommunikatör hos Amnesty International i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Amnesty International
Alsnögatan 11
11692 Stockholm

Till webb­ansökan 

Mer information